A cicám haldoklik segítség (? )
a cicám nagyon gyorsan levegő után kapkod:S
mi lehet a baja? látom rajta csak fetreng ide-oda állatorvos legközelebb csak 60km-re van anyáék nem akarják bevinni:'(
mi lehet a baja?:S
hogyan segíthetek rajta?:S:S:S:S
tiszta könny a szeme:'(:'(
szia
ahogy olvastam a kérdésedet én is elöször arra gondoltam, hogy mére evett.. és az jó h megitta a tejet mert tényleg semmlegesitő hatása van..
még szappanos viz is jó ha
nincs tej, cssak ugyebár azt nemfogja meginni..
de azért szerintem nem ártana ha ránézne az orvos..
max 1-2 ezer ftba kerülne..
Ez már haladás, de a holnapra kapott időpontban meglátogatnám azt az orvost.
Szüleidet inkább nem kommentálnám...
szüleinek lehet van jobb helyre is tenni azt az x ezer forintot...
anyám is közölte,macska akkor van,ha mi etetjük,ő nem költ rá,örül ha nekünk van enni...
15:27-nek. Nem okoskodás, de ne keverd a kóbor állatot a háznál tartottal. És a kérdező nem azt írta, hogy nincs pénzük orvoshoz vinni, hanem azt, hogy a szülei nem akarják!!! Ez különbség.
A kérdezőnek: igen, a tej (főleg a benne levő kalcium miatt) segít semlegesíteni a mérget, a lényeg, hogy ivott is, mert könnyen kiszáradhat. Örülök, hogy jobban van, próbálj valamilyen híg, leveses ételt etetni vele. Ha az ujjadról lenyalogatja, már jó.
15.37 Igen, ez egyértelmű. Aki magát nem képes ellátni anyagilag, annak mi a francnak macska?
Sose értettem, nem is akarom. Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!