Hogy viselkedik a cicátok, mikor hazaértek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 12:29
1/7 anonim válasza:
Hát mivel sajnos napközben egyedül van, ha hazaérek egyből nagyon vidám lesz :-) Odajön hízelegni, átkutatja a szatyrokat és várja, hogy mit hoztam neki. Mindig az ajtóban vár, szóval az elképzelhetetlen, hogy alszik valahol egy távoli sarokban.
2/7 anonim válasza:
többnyire aludni szokott, amikor hazaérek. Ha hallja az ajtónyitást, akkor felpattan, és felugrik a karomba, és dorombol :)
3/7 anonim válasza:
Mikor hazaérünk(este) ott ül a bejárati ajtó elött,és nagyokat pislog,aztán dörgölődzik örömében meg nyávog ,hogy végre hazaértünk:D
4/7 A kérdező kommentje:
az én cicám is beleturkál a szatyrokba,hogy mit kap....nagyon jópofa és mindket is mindig az ajtóban vár:)
2010. máj. 8. 14:27
5/7 anonim válasza:
Enyém nekiáll "beszélni" és köröz a lábam alatt. Követeli, hogy felvegyem vagy játsszak vele.
6/7 anonim válasza:
Az enyém is az ajtóhoz jön amikor hallja hogy csörög a kulcs. Ha autóval jövök, annak úgy tűnik felismeri a hangját, mert akkor még nyávogni is szokott, hallom amikor jövök fel a lépcsőn.
Miután kinyitottam az ajtót halkan nyávog és dorombol. Közben a lábamhoz dörgölőzik. Aztán körbemegy és megkapargatja a szomszédok lábtörlőjét :) Ha van valaki a lépcsőházban, ahhoz is odamegy barátkozni.
Aztán bejön és még vagy 10 percig üdvözlő üzemmódban van, dörgölőzik, dorombol. Megszagolgatja a ruhám, a táskám, megvizsgálja mit hoztam. Mikor végzett ezzel a procedúrával, utána rendszerint játszani akar :D
7/7 anonim válasza:
Az enyém ajtónyitásra felpattan, odajön, nyávog, dorombol... Mindig megy utánam mindenhova!
Aztán ha leülök felugrik az ölembe!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!