Cica megnyugtatasa?
Néha hagyd őket kettesben. Nem kell, hogy a párod játsszon vele, bár megpróbálhatja, de jó lenne, ha "csak úgy" kettesben lennének néha. A cica rájönne, hogy nincs vele gond.
Elkezdhetné ő etetni, hogy jó dolgok történjenek vele a közelében. A párologtató is jó ötlet, én még nem próbáltam, de sokaknak bevált.
(Az én hisztis cicám egy kutyával barátkozott össze. Pedig voltak pillanatok, amikor azt hittem, hogy kikaparja a kutyus szemét. De megszokta. A mindennapjai részévé vált, hogy ott van.)
Meg fogja szokni a párodat, csak kicsit több idő kell neki.
Nem minden cica szereti annyira a hasat, hogy a jutifalattal motivalni lehessen, ugyhogy ha az nem megy, akkor marad a jatek.
Nem kell a kozelebe menni, vannak ezek a palcas jatekok, ilyen madzagon log roluk mindenfelr, vagy egy egyszeru lezer potty. Azt jo messzirol is lehet, de rajon egy ido utan a cicus kinel van..foleg ha hallja a kattanast mikor ki-be kapcsoljatok.
Illetve mikor nagyon agressziv meg tamadna, adjatok neki valamit amit megtamadhat, mikor ugy magahoz oleli es a hatso labaival rugdossa. Az enyem egy regi furdoszoba szonyeget kapott erre a celra..azert ezt, mert folyton a szonyegekre ul, meg azon hempereg, szereti oket. Viszont rugdosni csak a sajatjat lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!