Cica megnyugtatasa?
Lehet afféle féltékenységet érez a cicád, vagy úgy érzi, hogy ki van rekesztve, úgymond lecserélted őt.
A párod próbáljon foglalkozni vele minél többet, hátha megbékél a cicus, és elfogadja a párodat.
Szereti a párod a macskákat? Az állatok nagyon érzékenyek erre.
Én pl. a kutyákért nem vagyok oda, sajnos volt pár rossz tapasztalatom velük, de rajtuk kívül minden állatot imádok.Ha bemegyek egy kisállat kereskedésbe, az összes állat felfigyel rám, még a kígyók is jönnek felém a terráriumban :D Legutóbb egy hörcsög sírt utánam... Még anyám vadabb cicája is az ölembe szokott feküdni.
Na de a kutyák elkerülnek, kölcsönösen nem veszünk tudomást egymásról, és ez így jó :D
Lehet abban valami, amit egy előző válaszoló írt, bánthatta a párod a cicát a tudtod nélkül. Ha rögtön első találkozásnál fújt rá, akkor pedig megérezhette, ha a párod gyűlöli a macskákat.
Nem egy ilyen esetről tudok, amikor asszonyka bebiztosította magát, majd kattant egyet, bevaloota, hogy mindig rühellte a párja kutyáját, és évek után elpaterolta a háztól!
Nehogy te is így járj!
Nyilván nem kell ezt sem készpénznek venni, természetesen nem ismerjük a párod, és nem látunk a kapcsolatotokba, de megfontolandó ez is.
Ha költöztetted a cicát is, biztosan az is megbolygatta szegény lelkivilágát.
Vegyél felliway párologtatót, nagyon szoktam ajánlani, nálunk bevált.
Koszonom a valaszokat:) A parom koltozott hozzank, tehat a kornyezet nem valtozott. Probaltuk mar a jutalomfalattal is, de nem fogadja el tole, sem a kezebol, akkor sem ha leteszi ele. Foglalkozni sem nagyon tud vele, mert meg csak kozel sem engedi magahoz. :(
Egyebkent elkepzelhetetlennek tartom, hogy bantotta volna. Szereti az allatokat, a cicakkal pedig kulonosen joban van, az anyukajanak is van 3, es a gyerekkora is cicakkal telt. Kiemelten allatbarat, nem hiszem sot kizartnak tartom, hogy ez lenne a gond.
Az allatorvos az idot javasolta, semmi mast nem mondott - vagy nem vett komolyan. :/
Arra gondoltam meg, hogy hetvegenkent elofordul, hogy a parom egy menhelyen onkenteskedik. Lehet, hogy a tobbi allat illata zavarhatja esetleg? Bar ezt azert tartom valoszinutlennek, mert mostanaban a munkaja miatt nem tudott menni, kb 3 hete, es semmi valtozas nem volt.
A parologtatot kiprobalom, koszonom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!