Hol adnának nekem élő egeret el, a cicámnak kajának?
#radicspeti
Nem lehet vennixdd legalabbis meg nem hallottam rolaXD
Jaj, dehogy 1000 forint egy egér, még csak az kéne :)
Mérettől függően a takarmányegerek (fehér egér, tenyésztett) 80-150 forint az olyan kisállat-kereskedésekben, ahol tartanak hüllőeledelt.
Ezeket az egereket erre a célra tenyésztik, tehát nem fertőzöttek, nem ettek mérget stb. Gondolj bele, olyan trópusi, egzotikus állatokat etetünk ezekkel, amelyek sokkal-sokkal érzékenyebben, mint egy cica...
Mindamellett szerintem ne vegyél neki egeret, én sajnálnám az egeret, szenved, mire a macska megöli. Oké, ha elfog egy egeret a házban, istállóban, az rendben van (tanyán nőttem fel), de hogy külön ezzel a céllal elébe tenni egy érző, élő állatot, amivel lehet, hogy aztán egy órán át játszik "ami az egérnek nem játék...), sz szerintem kegyetlenség.
Mielőtt valaki beszólna, a kígyóimat is elölt takarmánnyal etetem, szóval eleve fagyasztva veszem nekik. Ha így adnád neki, vagy esetleg te magad agyoncsapnád az egeret, akkor viszont szerintem egy jó táplálékkiegészítő a macskának.
Nem tudom, budapesti vagy-e, de szerintem minden nagyobb helyen találsz olyan állatkereskedést, ahol van takarmányegér. Illetve van olyan tenyésztő, akik a fagyasztott eleségállatot postán is kiküldi. Én fagyasztva szoktam venni egy nagy halommal, és amennyi kell, annyit kiolvasztok az állatoknak. Előző este a fagyasztóból kiveszem, reggel megkapják.
(#3 voltam. radicspeti nem tudom, kicsoda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!