Anyum mostanában minden moslékot oda ad a cicámnak. Hogy állítsam le?
"Macska ha nem éhes nem kuncsorog."
Jaj, dehogynem!:)
Ha a reggeli etetés után egy órával nekifogok főzni, a cicc rögtön megjelenik. Még a szomszédból is hazajön. Ott áll két lábon, mind egy kecske, és kéri a husit.
Kérdező, nem lesz semmi baja a ciccnek, ha anyukád ad egy-egy falatot ebéd közben neki. Nem fog elhízni tőle. Legyél kissé rugalmas. Nem mindig az a jó, ha mereven betartjuk a szabályokat. Állattartásban sem.
Lányomnak 3 macsekje van. Az egyik csak szárazat eszik, őt nem érdekli, ha mi az asztalhoz ülünk. Sovány, de egészéges.
A másik mindenevő, ő nagyra nőtt, érdekli a mi kajánk, de ritkán eszi meg.
A harmadik már terítéskor felkuporodik a székre. Őt minden érdekli, a sütit kivéve, de a palacsintát szereti. És a fagylaltot. Ott ül a lábamnál, és néz, miközben eszem. Neki kell adni pár falatot, de az nem mennyiség, csak amolyan nasi.
Ő is egészséges, pontosabban ő az, akit csak kötelező oltásokra kell vinni a dokihoz. Hét éves.
Sztem nem ez volt a kérdés hogy moslék vagy nem. Nyílván azért írta így mert emiatt haragszik az anyjára. Abból gondolom ezt mert akkor én is így fogalmaztam volna :D
Rászokott a macska hogy mindig kap ha megy kunyerálni és ez anyud hibája. Ha nem sokat ad neki pl naponta 3-4 alkalommal 1-2 falatot az nem vészes de ha többet akkor szólj rá hogy a macska nem fogja megélni a 10 éves kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!