Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Anyum mostanában minden...

Anyum mostanában minden moslékot oda ad a cicámnak. Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Megvesszük neki a prémium tàpot, mellé alust, de mostansàg mikor eszik anyum a cica nagyon cukin kunyeràl tőlle s ez tettszik anyumnak, jókat nevet s ad neki minden sz.rból egy kicsit még sütit is, francia salàtàt, palacsinta, rétes, kolbàsz, pörkölt, és még sorolhatnàm. Nem spórolàsi okokból teszi. Hiàba szólók neki mindig megsajnàlja. Mit tegyek?

2016. nov. 12. 08:08
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Macska ha nem éhes nem kuncsorog.
2016. nov. 12. 08:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Kapja rendesen a kajàjàt, de mióta anyum minden sz.rt oda ad azóta hizik is mint a disznó
2016. nov. 12. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem érti meg anyukád, hogy ezzel ÁRT a cicának hosszú távon? Ha szereti és megsajnálja, akkor pont hogy ne adjon neki nem nekivaló kajákat. Próbáld ezt elmondani neki.
2016. nov. 12. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg azt is tedd hozzá hogy elhízik a macska és beteg lesz.
2016. nov. 12. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Macska ha nem éhes nem kuncsorog."

Jaj, dehogynem!:)

Ha a reggeli etetés után egy órával nekifogok főzni, a cicc rögtön megjelenik. Még a szomszédból is hazajön. Ott áll két lábon, mind egy kecske, és kéri a husit.

Kérdező, nem lesz semmi baja a ciccnek, ha anyukád ad egy-egy falatot ebéd közben neki. Nem fog elhízni tőle. Legyél kissé rugalmas. Nem mindig az a jó, ha mereven betartjuk a szabályokat. Állattartásban sem.

Lányomnak 3 macsekje van. Az egyik csak szárazat eszik, őt nem érdekli, ha mi az asztalhoz ülünk. Sovány, de egészéges.

A másik mindenevő, ő nagyra nőtt, érdekli a mi kajánk, de ritkán eszi meg.

A harmadik már terítéskor felkuporodik a székre. Őt minden érdekli, a sütit kivéve, de a palacsintát szereti. És a fagylaltot. Ott ül a lábamnál, és néz, miközben eszem. Neki kell adni pár falatot, de az nem mennyiség, csak amolyan nasi.

Ő is egészséges, pontosabban ő az, akit csak kötelező oltásokra kell vinni a dokihoz. Hét éves.

2016. nov. 12. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
"minden moslékot oda ad" " ad neki minden sz.rból egy kicsit" Nem mondom, jó véleménnyel vagy anyukád főztjéről. Te is abból a "moslékból", "sz.rból" eszel:
2016. nov. 12. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
*: helyett ?
2016. nov. 12. 20:59
 8/10 A kérdező kommentje:
#6 te totàl hülye vagy! Én nem macska vagyok! Cicàknak tilos a süti csoki palacsinta. A kanàridat is oldalassal eteted? Mert cukin kéri?
2016. nov. 12. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező kedves! Te aposztrofáltad az ételeket úgy, ahogy. Ha a macska anyádtól moslékot kap, nyilván Te is. Ennyi.
2016. nov. 13. 00:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Sztem nem ez volt a kérdés hogy moslék vagy nem. Nyílván azért írta így mert emiatt haragszik az anyjára. Abból gondolom ezt mert akkor én is így fogalmaztam volna :D

Rászokott a macska hogy mindig kap ha megy kunyerálni és ez anyud hibája. Ha nem sokat ad neki pl naponta 3-4 alkalommal 1-2 falatot az nem vészes de ha többet akkor szólj rá hogy a macska nem fogja megélni a 10 éves kort.

2016. nov. 14. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!