Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek ha nagyon sokat...

Mit tegyek ha nagyon sokat szül a macskám?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves lány cicám, aki évente 2, de volt hogy 3-szor is szült. Sokat hallottam már az ivartalanításról, de én egyszerűen nem merem ezt bevállalni, mert mindig attól félek, hogy valami komplikáció történik műtét közben és elpusztul. :( A kiscicáknak meg mindig sikerül gazdit találni. Szóval nem tudom mit tegyek. Szerintetek?

2017. jan. 27. 12:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
kit erdekel mi lesz a kismacskakal?? az lesz ami a karmajuk.
2017. febr. 18. 23:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ivartalaníttasd őt mindenképp. Neki is jobb élete lesz tőle, és nektek is könnyebb lesz!

A műtéti kockázatoktól pedig ne félj, az állatorvosok szerencsére értik a dolgukat, erre képezték ki őket. Ez egy rutinműtét csak, nem pedig szívátültetés.

Gondolj úgy az egészre, hogy amíg a cicád jó mélyen alszik, addig az orvos kivesz belőle pár dolgot, amire már nincs szüksége a cicusnak. :)

2017. febr. 19. 00:57
 23/24 anonim ***** válasza:
90%

SOKKAL többet ártottál azzal a cicádnak, hogy ennyiszer hagytad elleni, mint sem hogy megműttetted volna már rég. A párzás egy macskának fáj. Az ellés fáj. Majd 2 hónapig kismacskák nyúzzák, és szoptatnia kell őket.

Egy ivartalanítás rutin műtét, pár nap után már semmi baja nem lenne. Így az elmúlt 4 évéből nagyjából 1 éve ment rá a kiscicák nevelésére, ahelyett, hogy élte volna gond nélkül az életét.

Én januárban mentettem egy cicát az utcáról, az volt az első dolgom, hogy vittem ivartalaníttatni.

2017. febr. 19. 20:28
 24/24 anonim ***** válasza:
9%
a mi macskank mar 7 eves es 6 eve fial s sose maradt meg kismacska a nyakunkon, a sorsuk meg ugyis meg van irva.
2017. ápr. 9. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!