Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehetne távol-tartani...

Hogy lehetne távol-tartani egy idegen macskát?

Figyelt kérdés
Az én macskáimból az egyiket bántja (ivartalanított kandúrt). A lány macska is ivartalanítva van. Már mindent kipróbáltam vízsugár, vödörvíz, távoltartó sprayt, stb. Itt utána olvastam minden ehhez kapcsolódó kérdést és amiket adtak ötleteket mindent kipróbáltam de semmi nem vált-be! Van 2 kutyánk is egy közepes keverék (német juhász) meg egy erdélyi kopónk de meg se hatja a macskát neki támad a kutyának is! A kutyát meg nem bírjuk egész nap kint hagyni az udvaron mert van egy 2 éves húgom is (Nem bántja a kutya de ha a macska itt van akkor a kutya nagyon agresszív lesz az emberel szemben is). A legközelebbi menhely tele van ha sikerülne megfogni akkor se bírnánk beadni oda! A macska az embernek is neki támad és féltem a 2 éves húgomat!

2017. jan. 25. 11:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. jan. 28. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!