Milyen alutasakos tápot eszik meg a nagyon válogatós cicátok?
Felixet megeszi :)
Ezt próbáltuk először, szerencsére be is vált :)
Az én cicáim alutasakosból bármit megesznek, szerencsére. De válogatós cicák gazdáitól hallottam már, hogy az Aldiban kapható Shah-ot nagyon szeretik.
És ha az általad felsoroltak közül kellene választanom, akkor a dm Dein Bestes kajáját választanám, a másik kettőről sajnos nem vagyok túl jó véleménnyel.
(mindkettőt cukrozzák, szerintem, és a Felix-nek pedig nagyon magas a foszfortartalma, ami káros a cica veséjének)
A Dein Bestes-re nem rég akadtunk rá, nem gondoltam, hogy Őfelsége megeszi, de eddig nagyon bevált. :)
Szerintetek baj, ha felváltva kapja ezeket? Az a baj, hogy ha sokáig egyfajtát kap, megunja, és azt sem eszi meg. Tényleg nagyon válogatós kis hisztéria! :D
Animonda Rafiné, Real Nature (Fressnapf sajat marka) enyém ezeket szereti nagyon ;)
A Dein bestes is elég jó.
1es vagyok
nálunk sem eszi meg a nyershúst, sem a sültet, sem a rántottat; felvágottat, virslit, kolbászt sem... válogatós egy dög na :D
Szívem szerint a Real Naturet adnám neki, annak ugye nagyobb a hústartalma, de a Fressnapfból ugye nem szállítanak ki, tőlünk peddig nagyon messze van.
Száraznak Royal Canint kap mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!