Milyen márkájú száraztáppal és alutasakos kajával eteted a cicá (i) dat?
Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 13:41
1/6 anonim válasza:
Josera tápot kap,kétfélét szoktam venni és összekavarom.Legert és Cullinesset.Egyik ivartalanított cicáknak van a másik meg kinti cicáknak.
Konzervet meg először Félixet kapott,de rátaláltam a Bozitára,hasonló árban van de a Bozita sokkal jobb szerintem,a svédek gyártják.40 dkg kb.300 forint,de nagyon jól néz ki.A zoofastól szoktam vásárolni,mert itthon nem nagyon van ebből a fajta konzervből,pedig tény nagyon jó.Csirkés,marhás,lazacos és makréla rákos változatban kapható.Meglátszik a cicámon ,mert gyönyörű bundája van,cirmos ivartalanított kandúr,1,5 éves és 5,6 kg.
2/6 anonim válasza:
Royal Canin és Hills száraz, alust vegyesen félix, real nature, gourmet, whiskas, select gold, chosida.
3/6 anonim válasza:
Acana száraz és Cosma alutasakossal. ( Ragdoll)
4/6 anonim válasza:
Brit Care Cat száraztáp és Premiere konzerv, alutasakosat nem kapnak, csak nagyon ritkán.
5/6 anonim válasza:
Royal canin száraz és optimeal alutasak. Mindkettő kiscicás.
6/6 anonim válasza:
Én szárazból N&D,cat chow,iams,animonda,néha purina one.
Alutasakosból:iams,animonda,gourmet gold,sheba,felix,whiskas kitekat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!