1 hete befogadtam egy kóbor cicát, de most aggódok, hogy beteg. Vagy csak depressziós lett a bezártságtól?
Felhoztam egy cicát a lakásunkba, aki az elmúlt 1 évet utcán töltötte. Pénteken ivartalanították, de az elmúlt 2 napban olyan furcsa. Nem igazán van étvágya, a nap nagy részében csak fekszik egy helyen. + ma reggel hányt is egyet.
Már így is elég sok pénzbe került a műtét, alom, chip, stb, most nem férne bele még egy komoly orvosi vizsgálat is :( Főleg, hogy csak ideiglenesbe van nálam, mert gazdit keresek neki.
Az utcán sajnos bármit elkaphatott, és elképzelhető, hogy a műtét utáni legyengült immunrendszerén felülkerekedett valami.
Mindenképp vidd orvoshoz, ha nem javul az állapota 24 órán belül. Szerintem ne aggódj, a tünetek alapján egyszerű vírus vagy baktérium lehet. Vitaminos injekció vagy antibiotikumos kezelés hipp-hopp helyrehozza. És nem kell erre egy vagyont elkölteni.
Az elmúlt 2 napban minden rendben volt, de ma hajnalban megint hányt, a tegnapi vacsorát, szinte teljesen emésztetlenül. Elvittem orvoshoz, de semmit nem látott. Láza nincs, az ínyét nézte, hogy milyen a színe, az is rendben. Nem tüsszög, széklete normál.
Kapott antibiotikumos injekciót, 2 nap múlva újra vinni kell. Vett vért, holnap délutánra lesz meg az eredmény, de azt mondta így első ránézésre nincs baj.
Mondjuk a leukózis még benne van a pakliban :(
Az én cicámnak is pont ilyen tünetei voltak.
Adtam neki antibiotikumot, de azt is kihányta. Végül magától helyrejött 1-2 nap alatt. A te macskáddal is minden rendben lesz, a kóbor cicáknak nagyon erős immunrendszerük van.
Köszönöm a korábbi válaszokat.
Úgy fest, hogy Csipet velünk marad, már nem lenne szívem másnak adni :)
A hányásos dolog pedig elmúlt, az elmúlt 2-3 hónapban talán egyszer hányt, de gondolom ez cicáknál normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!