Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Követelőző macskát hogyan...

Követelőző macskát hogyan lehet nevelni?

Figyelt kérdés

3 hónapja új albérletben vagyunk, ahová tartozik egy macska. Nem én szoktattam ide, itt volt. Összebarátkoztam vele, amúgy jópofa cica. Ahogy oldódott, egyre jobban elkezdett követelőzni,hosszasan miákol és ha azzal nem ér célt, akkor cselekszik: felugrik főzés közben a konyhapultra, kiborítja a kukát, nappaliig bejöhet, de a hálóba már nem, ez se érdekli, 8-10-szer kell kihajtani onnan, mire felfogja, hogy oda nem (állatszerető vagyok, de nem vagyok az a típus aki az állatávl alszik)és hasonlók. Szobatiszta, mindig jelzi hogy ki kellene mennie, de sokszor fals a "riasztás" mert kimegyek, kinyitom az ajtót, nem megy ki, de még be se léptem a konyhából, már az ajtó előtt ül, és miákol, hogy kimenne.

Próbálok vele foglalkozni, de elég behatároltak a lehetőségek, mert nem játékos, nem igazán kelti fel semmi az érdeklődését, csak ha simogatom/ölbeveszem, de az is max 10 perc, aztán megy tovább.

Enni napi kétszer kap, nincs előtte mindig kaja, mindig azonos időben kapja, víz van előtte friss...

Első macska, mit tehetek, hogy neveljem?

2017. jan. 19. 16:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy spriccelsz rá olyankor vagy rá emeled a hangod nagyon mást nem tudsz, de az sem mindegy milyen tápot teszel ki, a prémium jól laktatja, magasabb a tápértéke mint pl whiskasnak vagy frieskisnek. Én Royal-al etetek. Esetleg amit még megpróbálhatnál, vegyél macskagyökeres párnácskát, azzal el foglalja magát, oda dobod neki amig főzöl.
2017. jan. 19. 16:40
 12/24 anonim ***** válasza:
19%

# 11/11

És az én macskámra mit mondasz?

Az meg a zöldbabot szereti, meg a párolt gombát,a húst otthagyja, vagy csak nagysokára eszi meg...

2017. jan. 19. 16:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egy troll vagy, a multkor még 4 hónapos volt a macskád, kb. 3napja, most meg nyáron találtad és fél vak:) hülye
2017. jan. 19. 16:46
 14/24 A kérdező kommentje:

Kertes házas albérletben lakom. Semmit nem tudok róla, hogy az előző gazdájával milyen kapcsolatban és hogy volt, csak következtetni tudok arra, amit te is mondtál, kedves első, hogy rá volt hagyva/meg volt engedve neki.

--

Nem a tűzhelyre ugrál, hanem a konyhapultra, ahol jellemzően ennivaló, alapanyag van, ezért gondolom hogy a kajára megy.

--

Írtam hog royal sterilt kap, az a max, ami nem egy szemét, de ki tudom fizetni. Ahogy olvastam, nem rossz, nyilván vannak ettől jobbak is.

De ezt a párnácskát, amit mondasz, hol találok?

2017. jan. 19. 16:48
 15/24 anonim ***** válasza:
19%

Kb ra írtama 4 hónapot, fogalmam sincs milyen korú, de majd dobok fel képet, aztán megmondod, ha ekkora szakértő vagy!

Baromi kicsi volt még amikor találtam. kb 2 tenyérnyi..

2017. jan. 19. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:
De a trollok közt viszonylag jó fej vagy leszámítva hogy be akartad záratni ketrecbe szegény kérdező macskáját
2017. jan. 19. 16:50
 17/24 anonim ***** válasza:
Fresshnapfban kapsz alpha zooban, oda vannak értük
2017. jan. 19. 16:53
 18/24 A kérdező kommentje:
17: Köszi szépen, megpróbálom, hátha ezzel célt érek, és hat rá. Egyébiránt semmi nem köti le, remélem ez lefogja.
2017. jan. 19. 16:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Bocs egy vessző hiányzott a két leírt bolt közt, ja és ne zárd ketrecbe, ne hallgass rá, troll..
2017. jan. 19. 16:56
 20/24 A kérdező kommentje:

Ismerem a két boltot.

Volt kutyám, az se volt egyszerű eset, de ennyire nem izzasztott meg.

2017. jan. 19. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!