Hogyan szoktassam LE erről a macskáimat?
Több macskám van, egy ideje kinéztek maguknak egy pá házzal arrébb lévő házat az utcában, és előszeretettel ott tanyáznak, sőt be is osonnak néha a lakásba.Akik ott laknak, azok külföldiek, idősebbek, látom néha raknak ki kaját is a macskáknak, de nekem ez eléggé kellemetlen, hogy oda járnak a cicák, attól tartok előbb utóbb elegük lesz a helyzetből.Nem tudom, hogy miért mennek időnként át oda egy-egy délutánra, mindenük megvan, az egyetlen amire gondolni tudok az az, hogy ott elég sok árnyékos fa van, nálunk egy sincs pl. meg van egy teraszuk, ilyen különböző ágyakkal stb. és odafekszenek, nekünk nincs teraszunk, de ettől függetlenül van rendes fekhelyük stb.
A lényeg az, hogy hogyan szoktathatnám LE őket, hogy oda menjenek, nem szeretném, hogy ott ólálkodjanak másoknál, én is egy idő múlva megunnám sztem ha mások állatai járkálnának hozzánk állandóan.
Köszönöm a válaszokat!
:DD....mondjuk ez igaz, kézenfekvő :)
De hogyan mondhatnám meg akkor nekik, h NE rakjanak ki,mert tudom, hogy kedvességből teszik, de hát....néha olyasféle maradékokat tesznek ki, amit nem hiszem hogy meg kéne enniük.....nem akarom megsérteni őket, de valahogy le kellene ezt állítani.Mondjuk a fő probléma, hogy nem tudnak magyarul, külföldiek, németek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!