Csak boxban vagy hámmal is lehet cicát kocsikáztatni? Vagy egy kötelet is elfogad a rendőr?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 16:15
21/25 anonim válasza:
Szerintem a rendőr állatkínzás miatt simán szólhat a kötélért.
Ettől nagyobb állatkínzás az a papagájkalitka.
Mekkora a macska?
(életkor)
Én is rohantam már szállítóboxért, más is rohangálhat idegesen egyik boltból a másikba, hogy hol kap.
Lidl nincs nálatok, ott szokott lenni.
Reggel menjetek el egy boxért, nehogy kalitkába vigyétek! Nem olyan drága a box, egyszer kell megvenni, az orvos több lesz.
Ja, az orvos is hülyét fog kapni a kötéltől, meg a kalitkától.
22/25 A kérdező kommentje:
Kb 5 kg-os a cica a kalitkája meg kb 50x50-35-ös. Szólok hogy menjen nézze meg a lidlbe.köszi!
2017. jan. 6. 05:17
23/25 anonim válasza:
Először egy baleset miatt mentünk állatorvoshoz a macskámmal, nem volt idő szállítót venni, én egy papírdoboz aljába törölközőket tettem, meg az oldalára lyukakat vágtam, hogy kapjon levegőt, meg kilásson. Nem tökéletes, de szerintem a kötélnél sokkal jobb.
24/25 A Tengerész válasza:
Figyelj e a rendőrtől félj, a rendőr le van szarva! Képzeld el, hogy a macskád vezetés közben a nyakadba ugrik, alámegy a fékpedálnak és elütsz miatta valakit, vagy nekimész egy kamionnak! Állat ha stresszel, a kötél(??egyáltalán hogy jut eszedbe?)csak ront rajta, be fog dilizni tőle, az ember nem azért tart állatot hogy kínozza... már persze ha épelméjű. Ha sajnálod a pénzt macskaládára, kérj a zöldségestől két eldobós műanyag rekeszt és abba zárd bele!
25/25 A kérdező kommentje:
Nekem van boxom, az ismerősömnek nem és ezért akarta kötéllel vinni, de végül papagáj kalitkában vitte. Engem meg azért csupán merö kiváncsiságból érdekelt az erre vonatkozó törvény is.
2017. jan. 10. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!