Csak boxban vagy hámmal is lehet cicát kocsikáztatni? Vagy egy kötelet is elfogad a rendőr?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 16:15
12/25 A kérdező kommentje:
Rá kötné úgy tervezte ha rendőrt lát,hogy ne büntessék meg
2017. jan. 5. 17:36
13/25 A kérdező kommentje:
Köszi a táska tényleg jobban hangzik, szolok neki
2017. jan. 5. 17:38
14/25 anonim válasza:
És ha megfojtja a macskát egy fékezésnél?
15/25 A kérdező kommentje:
Rá tekerni tervezte,nyakánál kezdve át az elsö lábainál is vagy vmi ilyesmi, de ajánlom neki inkább a táskát hirtelen mig box nincs neki. De azt még most sem tudom hogy amugy miket fogadnak el a zsék
2017. jan. 5. 17:50
16/25 anonim válasza:
Szerintem add kölcsön neki a boxot,ès akkor minden rendben lesz! 😊
17/25 anonim válasza:
A kötél roszabb, mint a hám.
Plusz ha van valami érzéke az állatokhoz a rendőrnek, megbüntetheti a kötéllel is.
Nem olyan drága egy box, hogy ne tudna beszerezni egyet.
18/25 A kérdező kommentje:
Holnap viszik dokihoz reggel,kölcsön adni nem tudom sajna,mert messze lakik töllem. Van egy papagáj ketrece az jo lessz?
2017. jan. 5. 18:39
19/25 A kérdező kommentje:
Illetve kalitkája, belefér állítolag bőven
2017. jan. 5. 18:48
20/25 anonim válasza:
NEM a rendőr miatt kell úgy szállítani, hogy ne tudjon mozogni az autóban. Gondoljon bele az illető: szerinte nyugodtan fekszik a hátsó ülésen (vagy valaki fogja az ölében) és szirénázva jön egy mentő, a macska ezerrel ugrik bele a nyakába, hidd el. És lehetne ilyen példát sorolni, mikor megijed az állat és menekülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!