Hogyan vegyem rá a páromat hogy lehessen cicám?
Az Én párom sem engedi/te a cicát !
Mivel van 4 kutyának , 1 lovunk , és még egyéb kis kedvencek , de én bizony már lefoglaltam a kis cicámat , 2 hét múlva hozhatom el (8 hetesen) , Már 12.hetesen megyünk ivartalanításra is , szóval Én annyit mondtam a páromnak (Édes 2 hét múlva új lakótársunk lesz ) !
Mégis mi ? Perzsa macska ..... ! Megkérdezte hogy Vörös-e , mondtam hogy igen , és vettem már jó pár dolgot is neki, azt mondta ha akarom , neki teljesen mindegy ! Ő is szeretni fogja , ha már velünk lesz ! Szereti az Állatokat , de amióta a macskáját (agyon ütötték 7 éve) azóta nem volt neki .... !
Még valami !
SOHA nem "állnék össze " olyan férfival , amelyik nem szereti az Állatokat , vagy nem tudja elviselni őket !
Nekem Ők a mindenem , és nem akarom azt hogy a párom "rossz szemmel" nézzen rájuk , esetleg bántsa őket, vagy hasonló!
Szerencsés vagyok , mert igazi "ZOO"-m van , és a párom is imádja az Állatainkat!
Én azért elgondolkodnék azon hogy valyon szeret-e a párod , ha egy macsekot nem enged meg ! Ha e miatt elmenne , akkor nem veszítenél sokat , mert igazán nem is szeretett!
Mi az,hogy nem engedi?Én már kidobtam volna,ha egy cica miatt ilyen ultimátumot adott volna(hogy akkor ő megy el),szerintem menjen,ha ez neki elég indok,más lenne a helyzet,ha mondjuk allergiás lenne rá.Te miatta képes vagy lemondani a cicusról,és ő?..kijelentette,hogy nem lehet ..hmmm.Nem a jó emberrel akadtál össze.
Egy cicás
egész nap megesz a magány otthon...
menj el dolgozni talán...
Egy ismerős nőt a férje választás elé állított: vagy a 4 macska, vagy ő. A nő a cicái mellett döntött...xD
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!