Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi az a 1emberi étel aminek...

Mi az a 1emberi étel aminek nem tud ellenálni a cicátok?

Figyelt kérdés
Az emyéim a gyrosnak és a töltött paprikának

2016. dec. 22. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az en cicam mindent megzabal es mar neha idegesito hogy eszek es neki alap hogy o is beleeszik de nagyon szereteeem
2016. dec. 22. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Chips és kebab
2016. dec. 22. 21:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyik cicám a gyrosért örül meg.én hagyma és csipös nélkül kérem. A másik a töltött paprikáért,de paprika nélkül csak a husgomboc pari szaftosan. Amugy prémiumot esznek
2016. dec. 22. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Az enyém csak a csirkés prémium tápját hajlandó megenni, ezen kívül pedig a sárgarépát+céklát párolva és nyersen is.
2016. dec. 22. 21:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Pfujj 4# fene az izlését a kis drágának:)
2016. dec. 22. 22:03
 6/12 A kérdező kommentje:
A kebabosnak van izlése:)
2016. dec. 22. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Minden állati fehérjéért odavan, ahogy a sütőtökért is, a macskák már csak ilyenek. S ő annyira nem, de a többi általában imádta a zöldséglevest (a zöldséget magát nem) s volt macskám, aki a nyersvegán zöldségfasírtért is odavolt, pedig az csak zöldség, kevés olajos mag és fűszer, fel nem fogom, mi tetszik benne egy ciccnek. Igaz, a szárazeledelét is megeszi, pedig az főleg gabona (közel sem szereti annyira, mint a fentebbieket, de azért eléggé. nincs gond az étvágyával).

Amikor mézest sütöttem s még nem voltam gyakorlott a kinti cicc újabban benti ténykedéseiben, lenyalta párról a tojáshabot. Mondom, állati fehérje, az tuti.

2016. dec. 22. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Olajbogyó. De csak a zöld. Feketét nem szereti.

De a zöld olajbogyóért úgy beindul, mint semmi másért.

Sajnos nem merek neki sokat adni, mert az olajbogyó azért nagyon sós egy macskának szerintem, de heti egyszer kap egy szemet.

15 éves múlt, szóval nagyon nem ártott meg neki :)

2016. dec. 22. 22:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Jo fej cicuk:) s van akijé a lasagnáért van oda? Mint garfield? Enyém nem az tuti mert szarul csinálom.
2016. dec. 22. 22:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Az enyém a sonkát szereti. (Én csak prémium csirke sonkát veszek, nem sertést)

Néha ő is kap még egy kis gyros husit, de csak egy falatot, meg sajtot. Ezeket nagyon szereti. De csak egy picit szoktam adni, mert különben nem eszi a saját kajáját, ami inkább neki való (az is prémium táp). Ezek a jutalom falatok szoktak lenni.

2016. dec. 23. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!