Etethetem ezt a cicát olcsó konzervel és nem drága táppal?
Bármivel eteted, a semminél minden jobb.
Egyébként az olcsó konzervben szinte semmi hús nincs. Legalább egészítsd ki hússal: állatboltokban sok helyen lehet kapni már fagyasztott csirke, pulyka, kacsa vagy marhanyesedéket, csirkezúzát, szívet, nyakat, szárnyat elég olcsón 3-400 Ft/kg áron. Érdemes ilyeneket venni neki. Ezeket nyersen kaphatja.
Nyilván milliószor jobb, mint hagyni éhen veszni.
Én sajnálom a mienktől a házikosztot, pedig azt szeretné, az igen jó :D De az drága neki és örülök, ha nekem van elég jóféle állati fehérje. Macskakonzervet és olcsó szárazeledelt adok neki, amúgy remekül vadászik, ezért sem aggódom, hogy rosszul táplálom. Gyönyörűen néz ki. Ha benti cicc lenne, nem etetném a gabona alapú, nem igazán ragadozónak való cuccal, de szereti s mondom, eszik egy csomó rendes húst is... Bár most télen kevésbé, ezért kap gyakrabban konzervet. Nem az én felelősségem, de aranyos macska és láthatóan jól elvan itt, nyilván nem hagyom éhen veszni, csak mert nagyon szegény vagyok.
Jobb, mint a semmi, de szerintem egy viszonylag jó száraztáp is olcsóbb, mint a konzerv. A konzervből több fogy, mert nincs benne tápérték.
Egy cica nagyon keveset eszik a szárazból, szóval ha egyszer meg tudsz venni egy kisebb csomaggal, sokáig elég.
(Pl. az én cicám több, mint 6 kg, de kb. két marék tápot eszik meg naponta.)
Ha emellé kap egy kis házikosztot, boldog lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!