Miért nem eszi meg a macskám a jobb eledelt?
a macskák nagyon finnyásak tudnak lenni és valószínűleg az ízfokozó miatt is van egyszerűen jobban szereti a másik ízét
kb úgy tudnám elmagyarázni hogy van egy ember aki egész életében zsíros műkajákat evett hamburgert stb...és persze hogy nem akarja megenni az egyszerű finom párolt zöldségeket
Hagyd kint a táljában előbb utóbb úgy is meg fogja enni ha éhes :)
Mert a jobb minőségű kaja nincs tele ízfokozóval :) A nyafkább és idősebb macskák meg az új ízekért sem rajonganak. A mi macskáink ezért keverve kapják az új kajákat.
(Ilyen melegben meg nem biztos, hogy jó ötlet előhagyni neki.)
1-es
hát ez marketing nem mindig a legdrágább márkásabb a jobb gondolom régen jó minőségű volt (meg rengeteget is költenek a reklámra) és most már úgy gondolják úgy is megveszik akko olcsóbban megússzuk az előállítást
ez kicsit OFF nem rég vettem magamnak Chanel sminket (20 ezer ft-ért) nagyon szép doboza volt még kis táskát is kaptam mellé és amikor kipróbáltam azt hittem elájulok a 2 ezer ft-os miss pottis sminkek esküszöm ezerszer jobbak csak nincs olyan nagy reklámja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!