A cicámat mikor féregtelenítjük akkor egy féregtelenítő tblettát 2000 ft-ért szoktunk venni az állatorvosnál! Szerintem ez nagyon drága, tudtoknátok valami olcsó helyet ahol lehet venni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 14:15
1/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy merre laksz.
A 2000/db elég drága.
2/14 A kérdező kommentje:
Pest mellett
2012. nov. 25. 14:29
3/14 anonim válasza:
Ha van a közeletekben állatpatika,ott biztos lehet kapni.2000ft tényleg nagyon drága egy tablettára.
4/14 Vicuska87 válasza:
Én 1200-ért veszek 2 szem drontal cat-et!
5/14 anonim válasza:
Cestal Cat kb 300Ft. Igaz, 4.1kg-os felnőtt macskának már 2 szem kell, de úgy is olcsó. Állatpatikában lehet kapni.
6/14 A kérdező kommentje:
Hol vannak bp.-en állatpatikák? Én még egyet sem láttam!
2012. nov. 25. 17:37
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Az én állatorvosom ennyiért kettőnek be is adja. Tényleg vastagon fog a doki ceruzája.
9/14 anonim válasza:
Én orvoshoz vittem a két macskámat, féregtelenítésre, bolhaírtásra, és az volt 1500, vagy 2000 nem emlékszem, úgyhogy az a kétezer/tabletta, rengeteg.
Ráadásul nekünk az állatorvos nagyon hatásosat is adott. Talált cicának is 800 forint volt a kettő együtt, plusz kaptunk még egy tablettát, hogy adjuk be a nagyoknak, nehogy gond legyen.
És mindezt Budapesten!!!
10/14 anonim válasza:
Elég primitív ember lehet, aki Vicuska hasznos válaszait lepontozza.
Mostantól lehet, hogy engem is lepontoz :o
Az nem baj, ha ezért nem jártok erre az oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!