Baj, ha a macskám még mindig "szopja" a ruháimat?
Figyelt kérdés
Kicsi kora óta rámugrik és szopja a pólómat, gyúr, dorombol és elalszik. :) A doki azt mondta azért, mert korán lett elválasztva az anyjától és 6 hónapos kora körül leszokik róla... De már majdnem 1 éves, rég túl van az ivartalanításon és még mindig szopik, akár naponta többször is. Én nem bánom, megengedem neki, de nem lesz valami lelki baja ez miatt?2016. dec. 13. 14:53
1/4 anonim válasza:
Az enyém sem szokott le róla. Nagyon picikent találtuk az utcán, de mindig is csinálja.
2/4 anonim válasza:
Nekemis ezt csinálja a cicám, valóban igaz hogy korán lett elválasztva.. Lelki baja nemigen hiszem hogy lenne emiatt, szerintem már csak megszokásból csinálja már csak azert is amiért engeded neki.. Én például nem engedem neki mert minden tiszta nyál lesz és nemszivesen mosom ki minden nap a pokrocomat(nekem azt szokta vagy a mamuszom)
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt egy cicám aki ezt csinálta (szőrösebb pokróccal) pedig ő későn lett elválasztva. Én mindig felemeltem a fejét mikor elkezdte, lassan leszokott róla.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem van külön pólóm, amit gyorsan felveszek, ha szopni akar. :D
2016. dec. 13. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!