Miért nyalogatja a macskám a rozsdát?
a cicám egy kicsit legyengult, ne nagyon eszik
inni iszik, ugyanugy bujik
de a szore sem olyan fenyes es ahogyan emlitettem nem igazan eszik es azt is megfigyeltem hogy mar nem nagyon megy ki ezert megint elkezdtunk almozni
allatorvosra nincs penz mert egy sima vizsgalat 4000 forint
kandur, 1,5 eves
Vitaminhiány vagy betegség. Mitől gyengült le?
Miért tartasz cicát, ha nem tudod az alapvető dolgokat sem megadni neki? (pl állatorvos) Ha csak a szőre nem okyan fényes, az lehet egyszerű vitaminhiány, vagy nem megfelelő érrend. De ha nem nagyon eszik, akkor ott már valami komolyabb gond van. Vidd állatorvoshoz, ha nem akarod végignézni, ahogy teljesen legyengül és elpusztul.
szerencsére tényleg toleránsok az orvosok,ha nem tudod kifizetni lehet részletre kérni,vagy fizetés után megadni.
4 ezer forint persze sok,de még a legalapabb munkával is meg lehet 1 nap alatt keresni..ennyit nem ér neked a cicád élete?
és amíg betegeskedik ne is engedd ki, bent jobban meg tud erősödni és ti is jobban tudtok rá figyelni. de mindenképp vidd el
Szerintem próbáld elajándékozni a cicát olyan valakinek, aki gondját tudja viselni. Egy 1,5 éves kandúrnak jó erőben, vígan kellene játszani. Ha állatorvosra nincs pénzed, akkor gondolom, macskatápra sincs. Pedig a macska húsevő, ha nem kap húst, akkor beteg lesz. Ha nem kap féreghajtót, akkor a beleit kikészítik a férgek, tönkremegy az emésztése, nem csoda, ha nem szalad ki vígan kakilni-pisolni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ivartalaníttatni is kéne...
Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de ha szereted a cicát, akkor inkább keresel neki új gazdit! Persze egy beteg cicát elajándékozni sem könnyű. Nehéz dolog ez!
Csak mondom, hogy némelyik macska heti 3x kap enni ő meg, akinek ki van nyalva a segge egy kis betegséget kibír
Orvos nem látta ma csak 1x pisilt alomba, mosakodik és evett egy szelet felvágottat, ivott tejet, evett kolbászt és eledelt is úgyhogy köszönöm a lenéző kommenteket, hogy milyen szar gazda vagyok, csak mondom hogy rendes házi, mezei macskának ez 4 nap legyengülés, utána már kutya baja! :)
Ha mégse, meg úgy járt, mert csak egy "mezei" macska, ugye?
Bocs, mi csak jót akartunk, ezt is megérthetnéd.
Örülök, hogy jobban van a macskád, de ez még nem változtat a tényen, hogyha magától nem lett volna elég erős, hagyod elpusztulni szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!