A macskám szeméttel játszik és feltúr mindent?
A macska azzal játszik, amit érdekesnek talál :)
Én is vettem a cicámnak mindenféle játékot, de csak a kupakok, a vásárlás után ki nem dobott blokkok és a cipőfűző érdekli. Ha próbálok vele mást játszani, csak ül és nézi, hogy milyen szánalmas vagyok, ahogy erőlködöm :D
Próbáld esetleg macskagyökérrel bekenni a jatékait (vagy macskamentával), mert izgalmas lehet neki az illat. Az én cicámnál a macskagyökér vált be. Ideig-óráig eljátszik olyasmivel, amit bekentem vele.
Az enyém is imádja a papír galacsint, meg lopkodja a (még szerencsére nem használt) tamponokat... Egyszer arra jöttem haza, hogy az egész lakásban mindenütt tamponok voltak, öt percig csak röhögtem.
De konkrétan bármivel tud játszani, ha az a valami zörög vagy csörög. Zacskók, blokkok, újságok, cipzár... Próbáld ki a csörgő labdákat, nálunk az nagy kedvenc lett.
A lézert felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem macskajáték, be fog dilizni szerencsétlen macska.
Nem mindegy, hogy mivel játszik? A szaloncukor papir pl. tutira jó lesz, azt minden cica szereti.
A természetben a kismacska nem kap plüssjátékot, és mégis játszik. Igen, a kiscica mindenhova bemászik, mindenhonnan kipiszkálja ami érdekes. Egy zörgő papirdarab a cicának az "egér", aminek a vadászatát meg kell tanulnia.
Az az igazság, hogy sose vettem a macskának játékot, talált az magának mindig. Imádnivalóak, ahogy játszanak. Ügyesek, dobálják , ugránoznak utána, az enyémnek egy pici szőrmedarab volt a kedvence, azt a műsort, amit előadott vele, meg kellett szakadni a röhögéstől.
A wcpapirra azért vigyázz, mert roppan jól néz ki lakás, amikor egy guriga wcpapirral van körbefonva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!