Nagyon idétlenül néznék ki, ha hámmal sétáltatnék macskát?
Figyelt kérdés
Olyan helyen lakok, ahol túl sok az autó, sajnos gyakran látok is elgázolt állatokat, mert errefelé mindenki elengedi a macskáit sétálni a sok parkos rész miatt, és nem veszik figyelembe a rengeteg autót... Az én macskám elég bolond, biztos, hogy tíz percen belül meghalna, ha egyedül elengedném, de szívesen elvinném füves területekre egy kicsit bóklászni, hogy lásson valamit a világból. Nem lenne fura? Senkit nem láttam még soha macskát sétáltatni.2016. nov. 24. 11:46
11/13 anonim válasza:
Mielőtt hazahoztam a cicámat, megvettem én is a cicahámot, aztán rájöttem, hogy felesleges volt. A macska egészen más tészta, mint a kutya, ő nem igényli a sétáltatást. Egy kaparófával, cicabútorral felszerelt lakásban teljesen jól elvan, csak feleslegesen borzolod az idegeit azzal, hogy számára idegen környezetbe viszed. Kikértem a kisállatgyógyász szakorvos véleményét, ő is azt mondta, hogy születésétől benti cicát nem is jó kivinni, az immunrendszerét is csak megviseli, és ne a kutyából induljunk ki, akinek a séta szocializációs igénye.
Ennek ellenére egyszer levittem a hámmal. Lekuporodott a lábamhoz, és ijedten pislogott. Szemmel láthatóan örült, amikor felvittem a megszokott, biztonságos közegébe.
12/13 A kérdező kommentje:
Na végül is kipróbáltam, levittem a társasház hátsó közös kertjébe, ahol az égvilágon nincs senki. Teljesen boldog volt, fel-alá szaladgált (volna), felmászott az összes fára, üldözte a leveleket, nagyon tetszett neki, nem is akart visszamenni a lakásba. Ez egy próbakör volt, beoltatom kinti dolgok ellen is, aztán elviszem még, annyira cuki volt. :D
2016. dec. 5. 21:25
13/13 anonim válasza:
Budapesten, és más helyeken is hallani, hogy vannak akik kis kaja darabokat szöggel kihelyeznek, hallottam a Margit szigeten is. Nem merném cicust nyyilt helyen sétáltatni, cica a füldön szaglászik, van amit megkóstol. A sétáltatás hive vagyok, de hülyét kapnék ha mégis sétáltatni kellene. Hallottam, hogy a keritésen keresztül is bedobtak ilyen halálos ennivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!