Miért áll ilyen idétlenül rajtam a hosszú télikabát?
Hosszú térd fölé érő télikabátom van és amikor felveszem a kabátot nagynak érzem magamon. Amikor össze cibzározom akkor úgy áll rajtam mint egy fadeszkán azaz sehogy. Tükörbe nem nagyon néztem még, gáznak érzem felvenni mindenkinek terékig érő kabátjuk van énmeg mellényben járok ( térdig érő kabátot akartam de nem kaptunk sehol igy megkelett venni ezt a hosszút. Másikat nem akarnak venni , képet nemtudo mutatni
Mit tegyek?
14/L
Ilyesmi kabátom van és amikor össze cibzározom és az övet is bekötöm az öv alatti rész nagyon nagy lesz és amikor lépek meghajlik 174 cm 55 Kg
Ez szuper kabat meg egy 14 evesnek is.
Ez telikabat tehat nagy es vastag. Ala kell oltozni. Nem most, mert most meg pluszok vannak. De amikor majd lesz -12fok akkor már kell legalabb egy nagyon vastag pulcsi is ala. Hidd el el fog kelni ez a vastagsag es nem fogod ezt erezni.
Nekem 2 teli kabatom van. Egy csípő ala ero nem tul vastag a mostani időre es egy hosszabb parka a teli hidegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!