Miért harapdálja a kiscicáját?
Figyelt kérdés
Elsőnek nyalogatásnak indul, de az anyamacska utánna elkezdi harapdálni is a kiscicát :S Mit csináljak?2010. ápr. 28. 19:52
1/9 anonim válasza:
Durván? Vagy olyan bolhászóan? Mert akkor bolhásak és azért...
2/9 A kérdező kommentje:
háát nem durván de azért megharapja őket..:D Köszi a választ
2010. ápr. 28. 19:58
3/9 anonim válasza:
Ha megszerzel egy könyvet,több mindent is megtudhatsz a macskádról ami nem tiszta számodra. >>>Címe: Miért csinálja a macska? >>>Írója:Desmond Morris (magyar a fordítás)
4/9 A kérdező kommentje:
De azért elég durván is mert a nyakukat is meg a hasukat is harapja :S
2010. ápr. 28. 20:02
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenképpen beszerzek egy olyan könyvet :)
2010. ápr. 28. 20:02
6/9 anonim válasza:
Netán bolhásak nem? Viszont ha igen, őket nem szabad leszórni egyenlőre porral!!! A könyv amit előzőekben ajánlottam,rengeteg "homályos" kérdésre ad megfelelő konkrét válaszokat. Tényleg,csak ajánlani tudom mindenkinek !!!!
7/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem kell aggódni, gondolom nem harapja őket sebesre, tudja hol a határ. A mi cicánk lábazta (amikor a hátsó lábaival rugdos valamit, nem tudom a helyes kifejezést) a kicsiket, először én is aggódtam, de utána kezdtek játszani egymással, bajuk nem lett az biztos, lehet csak rendszabályozza őket, ami nem árthat.
8/9 A kérdező kommentje:
Okés. Köszönöm szépen a válaszokat :)
2010. ápr. 29. 12:17
9/9 A kérdező kommentje:
ja és megszereztem azt a könyvet :) Télleg tele van jó magyarázatokkal
2010. ápr. 29. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!