Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hazáig követett egy pici...

Hazáig követett egy pici cicus, és behoztam. Mit adjak neki enni?

Figyelt kérdés
Beraktam egy dobozkába,adtam neki kis tejciit,és reggel eldöntöm,mi lesz a sorsa. Valószínűleg,oda adom valakinek,mert nálunk macska allergia van. Addig is,tejbe áztatott kenyér,májkrém,vagy levesbe áztatott kenyér mehet neki kis tápláléknak?
2016. okt. 29. 00:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként,sehol sem említettem,hogy ápolt a bundája. Meg egyáltalán nem szerettem volna,hogy hazáig kövessen. Próbáltam kicselezni,elmenni más irányba,aztán ellenkezőleg futni,felrakni a járdára,én meg az úton gyors elmenni,de ez a kis cicuska folyton utánam futott meg megtalált. Kutyás vagyok,mint mondtam,még macska allergia is van a családban.
2016. okt. 29. 09:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Jujj ez nem normális popsi.Orvosnak mindenképp megmutatnám!
2016. okt. 29. 09:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos,nincs rá lehetőség. Megetettem,most szundizik,aztán valószínűleg mennie kell.
2016. okt. 29. 10:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennie kell? Hova? Kiteszed csak úgy?

Azért legalább értesítsd az állatmentőket, ha te nem akarsz rajta segíteni... ami egyébként nekem érthetetlen, hagyod hogy kövessen, utána meg nem segítesz rajta?

2016. okt. 29. 10:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Hogy segítsek rajta? Nálunk nem lehet,az utcán meg előbb-utóbb megeszi egy kutya,mert erre-fele sok kutya járkál az utcán. És amúgyis,nem az utcára teszem.
2016. okt. 29. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az állatok nem izzadnak, valszeg azért ilyen a feneke mert:

Nagyon híg a széklete, és az kenődöttszét rajta

Maga alá pisilt

Fertőzés miatti váladékozás

Irritáció miatt folyton nyalja

A tejbe áztatott kenyeret kerüld, pláne ha megy a hasa, főtthusi lenne a legjobb, vagy venni neki egy kis junior macskatápot(nem olyan drága pláne pár napi adag egy bolti minőségből)

Ha erre még sincs lehetőséged, akkor is vmi nem fűszeres és/vagy zsíros állati származék (tehát nem paprikásszalámira füstölt parasztkolbászra vagy császárszalonnára gondolok)

Májkrém, sonka, párizsi, virsli, ugyan nem ilyennel kéne etetni, de a tejtől jobb.

És próbáld meg mihamarabb olyan szervezetnek, vagy magánszemélynek eljuttatni, aki el tudja vinni orvoshoz. Ugyanis arra mihamarabb szüksége lenne

2016. okt. 29. 12:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szegénynek tényleg valami baja van. Olyan, mintha kitüremkedne a végbele, elő szokott fodulni. De lehet más is, bélgyulladás vagy akármi.
2016. okt. 29. 15:01
 18/18 A kérdező kommentje:
A családban lévő állatorvos ráért és átjött,megnézte,meg el is vitte. Egy kislányé lesz,miután meggyógyította.
2016. okt. 29. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!