1,5 hónapja behoztam magunkhoz egy kiscicát, örökbe adtam,1 hónap alatt elvadulhatott?
Igen, persze, hogy lehet. Lehetséges, hogy nem foglalkoztak vele eleget. Ha rendesen eteti, gondozza, sokat babusgatja, simogatja, akkor nem lett volna ilyen. Mivel nem volt az illetőnél senki, aki látta volna, hogy, hogyan gondozza a cicát, ezért nagy valószínűséggel emiatt lett a kezes kiscicából egy vadmacska. Kinti, benti, vagy kinti-benti cica ? Ha csak kint tartja, akkor azon kívül, hogy baja eshet, a gazdájától is "eltávolodik". Ha a házban tartja, akkor könnyebb figyelni is a cicára, meg többet tud vele foglalkozni.
Minek fogadta örökbe, ha nem tudja megadni a kiscicának azt, amire szüksége lenne!? Nem csak etetni, szeretni és szeretgetni is kell, meg nevelni is, főleg ha benti.
Nekem ez a véleményem .
Siman vacakul bant vele. :/
Amugy, tele a tokom a ilyen fajtabiro+etologus+genetikus allatorvosokkal, akik megalapitjak hogy "termeszetetol ilyen" (azt hogy? hogy lehet termeszetetol vad egy haziallat?), meg hogy ha a kutya torka fekete, akkor fajtatiszta...
De azonkivul, hogy egy oltast be tudnak adni, es talan, ismetlem, talan kepesek nem elszurni egy kandur ivartalanitasat, kb ezen kivul 0 a hozzaertesuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!