Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kisnyugdijas vagyok befogadtam...

Kisnyugdijas vagyok befogadtam egy kobor kiscicat kb. fél éves. Mivel etessem?

Figyelt kérdés
Itt bent melegszik most is a pàra. Adtam neki parizert azt ette szépen de melyik közértbe van a legjobb kaja neki? Lidlbe a chosida jo? Mit szeretnek a legjobb? Ami jo is es okcso? De nem szin hus? Azzal mar en nem bajlodok.

2016. okt. 11. 22:50
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező /a macskafüves nő vagyok/, én is találtam a kutyusomat az utcán, most már ötödik éve van nálunk egy szeretetbomba!! Annyi vidámságot visz az ember életébe nem hittem volna. És mindennap tombolva örül ha hazamegyek.Ha sírok, vigasztal, hozzám bújik.Hihetetlenek az állatok!
2016. okt. 13. 16:46
 42/42 A kérdező kommentje:
Kedves volt hogy hazavitted a kis dràgàdat! A kutyusok is épp oly imàdni valóak! Én most kezdtem amit te màr5 éve de màr most szerelmes vagyok bele:)
2016. okt. 13. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!