Kisnyugdijas vagyok befogadtam egy kobor kiscicat kb. fél éves. Mivel etessem?
Szia kérdező! Gratulálok az új családtaghoz! Sok örömet éljetek át vele!
Ha van a közeledben DM, én azt ajánlom, 99 ft egy doboz alutasakos, és sok benne a hús. Nekem kiscicám van, a kinder katzent kapja, imádja!
A rossmannos winstonról is jókat hallani, de abban nem tudom mennyi a hús. Az is 100 ft körüli.
Ha van a közelben ksiállatt kereskedés,akkor ott lehet kilóra venni többféle macska kaját.Ez a legegyszerübb.
A Freshnapfba van egy akciós polc,ott is vannak nagyon jó akciók.Én is ott vettem 75% akcióba macska kaját.
De ha a cirmos friskist eszik akkor sincs semmi baj.
Érdemes először kevesebbet venni,és kipróbálni.Ha szereti a cica és jó állagú a széklete akkor jó.
6 hónapos korába ivartalanitják,de érdemes elvinni az orvoshoz kap féreghajtót,és cseppet a nyakára bolhairtás miatt.
De ha most nem sikerül elvinni,akkor egy féreghajtó paszta 2150 forint,a nyakba csepp 1100ft.A pasztát először kéthetente érdemes adni,ha elfogy akkor tablettára lehet váltani.Az kb 300 ft.
Bele lehet nézni a cica fülébe,ha teljesen tiszta és nem vakarja nagyon,nem hajtja oldalra a fejét,( ez a fülfájás jele) akkor még esetleg lehet várni az orvossal.
Egy macskára havi1000-1500 ft-ot nem érdemes költeni.
Természetesen az ételre,gondoltam.Maradékot természetesen kaphat.
Sok sikert,és egészséget kívánok Önnek és a cicájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!