Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kisnyugdijas vagyok befogadtam...

Kisnyugdijas vagyok befogadtam egy kobor kiscicat kb. fél éves. Mivel etessem?

Figyelt kérdés
Itt bent melegszik most is a pàra. Adtam neki parizert azt ette szépen de melyik közértbe van a legjobb kaja neki? Lidlbe a chosida jo? Mit szeretnek a legjobb? Ami jo is es okcso? De nem szin hus? Azzal mar en nem bajlodok.

2016. okt. 11. 22:50
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a szíves segítségét. Veszek akkor féreghajtót, meg majd jövöhét visszük a fiam- al ivartalanitani a kis dràgàt.
2016. okt. 12. 15:02
 32/42 anonim ***** válasza:
mehetsz a fresnap be van választék de a sok okos gyökér nem irja meg hogy a royal canin stb elég drága dolgok egy kis nyugdijasnak. nyugodtan adhatsz neki viskast kit kat és chosidát is semmi baja nem lessz és friss viz mindig legyen előtte. csak ivartalanicsd és egéségesebb lessz..
2016. okt. 12. 19:44
 33/42 anonim ***** válasza:

Szia kérdező! Gratulálok az új családtaghoz! Sok örömet éljetek át vele!

Ha van a közeledben DM, én azt ajánlom, 99 ft egy doboz alutasakos, és sok benne a hús. Nekem kiscicám van, a kinder katzent kapja, imádja!

A rossmannos winstonról is jókat hallani, de abban nem tudom mennyi a hús. Az is 100 ft körüli.

2016. okt. 12. 21:12
 34/42 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: az aldis shah és a lidls coshida is jók, sokszor vannak akcióban. Mi még nem próbáltuk mert ha jól tudom, ezekből nincs junior.
2016. okt. 12. 21:13
 35/42 anonim ***** válasza:
A tej temahoz: lattam "cicatejet" az allateledelek kozott. 2 dl azt hiszem 200 ft. Megneztem az osszetevoit: laktozmentes tehetej es cukor! Hat akkor mar inkabb veszek 300 ft-ert egy liter laktozmentes sima tejet. A laktoz miatt mehet ugyanis a hasuk, azt olvastam. A mi cicank egy idoben imadta a tejet, de egy ideje nem issza, talan besokallt tole. O is fel eves :) En megertem, h levett a labadrol. En nem akartam macskat, a gyerek kunyizta ki, es tenyleg ellenallhatatlan kis joszag :)
2016. okt. 12. 23:04
 36/42 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Olyan aranyosak vagytok.itt szundikàl velem a joszàg, ö a fotelban horpaszt épp. Hàt regiment macs kaja van a boltokba.most a friskis van neki tap allitolag nem hullik ki minden szöre tölle csak egy része.valaki ezt irta de jo szandekbol.szoval majd magot vàltok erre a brit premierre amit irt hogy ne hulljon ki a szore.de azt hol kapok?
2016. okt. 12. 23:20
 37/42 anonim ***** válasza:

Ha van a közelben ksiállatt kereskedés,akkor ott lehet kilóra venni többféle macska kaját.Ez a legegyszerübb.

A Freshnapfba van egy akciós polc,ott is vannak nagyon jó akciók.Én is ott vettem 75% akcióba macska kaját.

De ha a cirmos friskist eszik akkor sincs semmi baj.

Érdemes először kevesebbet venni,és kipróbálni.Ha szereti a cica és jó állagú a széklete akkor jó.

6 hónapos korába ivartalanitják,de érdemes elvinni az orvoshoz kap féreghajtót,és cseppet a nyakára bolhairtás miatt.

De ha most nem sikerül elvinni,akkor egy féreghajtó paszta 2150 forint,a nyakba csepp 1100ft.A pasztát először kéthetente érdemes adni,ha elfogy akkor tablettára lehet váltani.Az kb 300 ft.

Bele lehet nézni a cica fülébe,ha teljesen tiszta és nem vakarja nagyon,nem hajtja oldalra a fejét,( ez a fülfájás jele) akkor még esetleg lehet várni az orvossal.

Egy macskára havi1000-1500 ft-ot nem érdemes költeni.

Természetesen az ételre,gondoltam.Maradékot természetesen kaphat.

Sok sikert,és egészséget kívánok Önnek és a cicájának.

2016. okt. 13. 06:35
 38/42 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Szép a füle meg bolhàt se talàltam benne.jövöhét az àlatorvosnàl elintézem ezeket nekem igy bonyolult. Azért csak jövöhét viszem a fiammal mert nem akarom hogy első élményei közt legyen velem hogy megvàgatom.picit oldodjon szokjon engem meg a helyecskéjét.labdàzzon.bolog legyen.imádni való!
2016. okt. 13. 09:35
 39/42 anonim ***** válasza:
Én írtam hogy az enyémnek hullott a szőre. Lehet a tiednek nem fog, ez a saját tapasztalatom, de a boltban lehetőleg színezékmentes tápot keress (az barna színű), már az is jó. :) Én Fressnapfban szoktam vásárolni vagy netről rendelek (de nálam több cica is van, így árban megéri. Ha esetleg téged is érdekelne: Petissimo.hu) ja és juniort nézz neki (mert van felnőtteknek és kölyköknek való tápot is, utóbbira van szüksége) :)
2016. okt. 13. 09:44
 40/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves, akkor juniort nézek mert mêg kis kamasz. Neten nem tudok rendelni ide is ugy regisztrâlt fel a fiam én màr dinó vagyok. De ez a kis joszàg megfiatalit:)
2016. okt. 13. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!