Férges a kiscicám?
Kérdező, 100 szónak is egy a vége, ha biztosra akarsz menni a kiscicád egészségét illetően, akkor elviszed állatorvoshoz. Megpróbálhatod kikerülni, lemérheted a súlyát és saját szakálladra beadhatsz neki "valamit" (persze, értem én, hogy állatpatikában vagy más biztonságos helyen vennéd a lehető legjobb indulatoddal), de ne felejtsd el, hogy a cicával együtt élőknek is az a legbiztonságosabb, ha szakértővel végezteted el a féreghajtást, élősködőmentesítést vagy az oltások beadatását.
Azt írod, hogy jó evő. Amíg nincs hatalmas baj, a macskák jó evők. Virgonc. Ugyanígy, amíg nem nagy a baj, virgonckodni is fog.
Az, hogy mi a torkodnak ugrottunk-e vagy nem... a lehető legjobb szándék vezérelt mindenkit a kérdésed megválaszolása kapcsán. Engem biztos. Az, hogy nem azt írtuk, amit olvasni akartál, nem nyugtattunk meg, hanem óvatosságra intettünk, ne haragudj, de nem a válaszadók hibája.
7-es vagyok, szerintem objektíven nézve sem estem neked a válaszommal, a féreghajtó költségét pusztán csak azért írtam le, mert előtte tippelgettek, és mivel én nemrégiben vittem (egyébként Budapesten, szóval lehet azért drágább) el a macskámat, így pont tudtam rá érdemben választ adni.
Szerintem egy 10-11 hetes cicát egyszer mindenképp érdemes elvinni a dokihoz, valószínűleg semmi baja nincs, de ilyenkor nem csak a férgeket/bolhákat nézik, hanem a fogát-fülét-szívét-szerveit-fenekét-szemét, stb. Szóval így egyszer mindent. A leírásod alapján a macskának szerintem nincs baja, csak mint írtam, kidudorodik a hasa az ételtől.
De persze a te döntésed, és ez sem támadó válasz, csak javaslat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!