Férges a macskám, melyik a legjobb féreghajtó?
Figyelt kérdés
Ma jöttem haza 5 nap távollét után és észrevettem hogy nagyjából 15 centis fehér féreg jött ki az egyik macskámból.
2 van, testvérek, most lettek 4 hónaposak.
Csak hétfőn nyit az állat patika. Melyik a legjobb és mire számítsak, mikorra múlik el. Egyszer lettek féreghajtva, 4 hetesen. Aztán 8 hetesen fogadtuk be őket korábbi helyükről.
2016. szept. 24. 17:44
1/8 anonim válasza:
Én cestal-t szoktam venni. A tájékoztatóban le van írva, hogyan kell adagolni, de egyébként ha elmúlik akkor is kell nekik adni háromhavonta.
3/8 A kérdező kommentje:
Hétfőig várjak vele, mert holnap nem tudom hogy kijönne e az állatorvos ezért.
Mert ha már az egyikből csak magától jön ki akkor nem elhanyagolható a baj.
Pedig szoktam figyelni az ürüléküket. Eddig még gyanús eset sem volt. Nem fostak, nem hánytak, vidámak és éhesek
Most mitől ilyen hirtelen?
2016. szept. 24. 18:01
4/8 anonim válasza:
Ha kijárnak, akkor szinte bárhonnan elkaphatják, ezért kell nekik negyedévente megelőzés céljából beadni.
5/8 anonim válasza:
Kölyök macskánál kevés volt a csak 4 hetes kori féregtelenítés. Ráadásul a féreghajtók zöme csak a kifejlett férget öli. A petéket nem. Azok pedig szépen kikelnek.
6/8 anonim válasza:
Ez nem hirtelen, csak mostanra vált látható a baj. 4 hetes kor után kellett volna még legalább 2 féreghajtás 2 hetente.
7/8 A kérdező kommentje:
Megvettem, beadtam,;)
2016. szept. 26. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!