Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Férges a kiscicám?

Férges a kiscicám?

Figyelt kérdés
Szóval ha csak simán áll akkor a cimbjaielőtt elég vékony viszont a melső lábai mögött a bordáinál dundibb. Ez férgességre utal? Vagy normális? Ha nem érthető akkor olyasmi hogy a cica oldalának a hátsó része kicsit be van esve. Egyébként jó evő, nagyon virgonc, szobacica. 10-11 hetes. Férges lehet? Vagy ez normális ilyen korú cicáknál?
2016. okt. 7. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Állatorvos? Ennyi idősen már kapnia kellett volna féreghajtót. Ha hordó formája van, akkor valószínű, hogy férges.
2016. okt. 7. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kapott féregtelenítőt még, akkor szinte biztos, hogy igen. Nem a külleme miatt, sőt a súlyos férgességre inkább felpuffadt has jellemző, nem picit beesett.

Mindenképpen kell neki féreghajtó, ha van benne, akkor 2 hét múlva ismét. Utána pedig 3 havonta ismételni.

2016. okt. 7. 22:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát jó,lemértem a súlyát, aztán majd veszünk neki.
2016. okt. 7. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Ne sz.ràgoskodj màr.amugy is 3 havonta illő féreghajtani A MAGAD ÉRDEKÉBEN IS!!!!2- 3 szàzért kapsz!
2016. okt. 7. 23:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod? Mondtam hogy venni fogunk neki.
2016. okt. 8. 06:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy annyi, drágább lesz ahogy a kutyámnál is ellég drága.
2016. okt. 8. 06:47
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha közvetlenül kaja után ilyen, akkor lehet a kaja is. Nekem állatorvos mondta, hogy kiskorukban ilyen kis dundik lesznek a kajától, de ez vécé vagy pár óra után eltűnik egyből. Kapott minden féreghajtót, úgyhogy tuti nem más volt.

Kicsinek az enyém is hasonlóan nézett ki minden étkezés után, ahogy leírtad. Ha azonban a pufiság nem csökken, akkor lehet férges. Nekem különben vizsgálattal, vitaminnal és a féreghajtóval együtt volt 3000 Ft a doki, szerintem ez annyira nem vészes költség.

2016. okt. 8. 08:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszadóval... nekünk még 3000 Ft-ba sem került, amit írt, pedig megyeszékhelyen lakom...
2016. okt. 8. 08:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja és kedves kérdező, a kutya és a macska eü költségeit véletlenül se hasonlítsd össze. A macska oltása, féreghajtása, stb. töredéke a kutyáénak!!! Én felnőtt macskának 500 Ft-ért veszek féreghajtót az állatorvosnál. Azt gondolom, megéri biztonságban tudni a macskát és a vele élőket is!
2016. okt. 8. 09:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem értem mit ugrotok nekem. Még ha,azt írtam volna hogy nem veszek mert drága vagy valami. Viszont én lemértem a macska súlyát ls a jövő héten veszek neki gyógyszert. Nem azt mondtam hogy drága hanem hogy itt ahol lakok lehet hogy kicsit drágább lesz...nem értem minek ugratok toroknak. Egyébként nem pufi és az oldalsüppedésnek nincs köze az evéshez. Kicsit olyan mintha sovány lenne pedig kap rendesen enni.
2016. okt. 8. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!