Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egygazdás cica. Hogyan lehetne...

Egygazdás cica. Hogyan lehetne másokhoz szoktatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van a háztartásban két cica, ilyen kinti-benti macskák. Az egyik igazi társasági lény, a másik viszont a szöges ellentéte. Igazából, csak engem fogad el a családból. Ha nem vagyok itthon, szomorú, nyávog és csak kóvályog a lakásban. Volt olyan, hogy amíg nem voltam itthon, nem is nagyon evett, megvárta, amíg csütörtök este hazaérek, és leültem vele enni. Néha csak szomorúan nézi a szobám ajtaját, mert nem vagyok ott. Néha úgy sajnálom szegénykémet, de magammal vinni az egyetemre nem tudom. Heti három napot vagyok itthon, akkor agyon van szeretgetve, itt ül egész nap mellettem. Simogatná a többi családtag is, de nekik nem hagyja magát, néha még harap is.

Mit tudnánk vele csinálni? Úgy sajnálom szegénykémet, mikor szomorú.

2010. ápr. 24. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem gáz a póló mellet még hagyd bevetetlenül az ágyadat is,mert abban is van bőven a "szagodból"és jó lesz neki belebújni.Ja és soha ne higgy olyanak,aki azt mondja,hogy a macska nem ragaszkodik az emberhez,ez nem egyedi eset,sőt nagyon nagy százalékban ez így van a lakásban,az emberrel együtt élő cicákkal,akikkel társként bánnak.
2010. ápr. 24. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek veled utolsó! A cicák igenis ragaszkodóak és tudnak szeretni. Csak azt ki kell érdemelni.
2010. ápr. 24. 22:47
 13/16 anonim ***** válasza:
24%
Jah..,aztán tiszta macskaszőr lesz az ágya mire hazaér,de jó lesz neki belefeküdni:D nagy ötlet...
2010. ápr. 24. 22:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó!Ez együtt jár a cicatartással.Majd a kérdező eldönti,hogy milyen az ötlet.
2010. ápr. 25. 00:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a baj nálunk is, a kandúrom senkihez nem megy még csak közel sem, csak engem fogadott el. Így még egy napra sem bízom szívesen senkire, az lett a vége ha megyek valahova (nyaralni, családlátogatás), a macska mindig velem van.

A te esetedben valamelyik családtagodhoz kéne szoktatni, szerintem jó ötlet ha valaki sokat játszik vele, mindig ugyanaz az ember ad neki enni és szeretgeti.

Jobb ötletem nincs.

2010. ápr. 25. 10:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 4 hetes kora óta neveltem fel egy cicát, engem imád, de mindenki mással tartózkodó, még egy simit sem enged meg senkinek. Megszoktuk hogy ilyen, ezen nem lehet változtatni.
2010. ápr. 25. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!