Egygazdás cica. Hogyan lehetne másokhoz szoktatni?
Sziasztok!
Van a háztartásban két cica, ilyen kinti-benti macskák. Az egyik igazi társasági lény, a másik viszont a szöges ellentéte. Igazából, csak engem fogad el a családból. Ha nem vagyok itthon, szomorú, nyávog és csak kóvályog a lakásban. Volt olyan, hogy amíg nem voltam itthon, nem is nagyon evett, megvárta, amíg csütörtök este hazaérek, és leültem vele enni. Néha csak szomorúan nézi a szobám ajtaját, mert nem vagyok ott. Néha úgy sajnálom szegénykémet, de magammal vinni az egyetemre nem tudom. Heti három napot vagyok itthon, akkor agyon van szeretgetve, itt ül egész nap mellettem. Simogatná a többi családtag is, de nekik nem hagyja magát, néha még harap is.
Mit tudnánk vele csinálni? Úgy sajnálom szegénykémet, mikor szomorú.
Köszi a tippet, majd kipróbáljuk!
Nem a szobámhoz ragaszkodik, ez tuti, mert ha kimegyek az étkezőbe, akkor is jön velem, leül mellém. Nagyon fura, mert én még ilyet nem láttam. :)Meg kiül az ablakba és nézi, mikor jövök. Néha a szívem szakad meg rajta. :(
Amúgy piszok jófej cica, mikor tanulok beül fölém, és néz. :D Szemmel vagyok tartva, úgymond.
[link] Íme. :D
Szia!
Az én egyik cicám is ilyen. Igazából szerintem nem tudsz mit csinálni vele, ha hazamész megszeretgeted. Az enyém is mindig szomorú, mikor suliba megyek és csak 4 nap múlva lát, de az évek alatt megszokta, és tudja, hogy mindig visszajövök. Olyankor jól megdögönyözöm. :D
:)
Tök aranyos ilyenkor, csak az a gáz, hogy a család szerint meg antiszociális. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!