Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 2 hónapos kiscica kint maradha...

2 hónapos kiscica kint maradhat éjjelre ilyenkor? (9-12 fok korüli idő)

Figyelt kérdés
Csak egy kérdés. Ne kövezzetek meg. Szerintem jobb lenne neki a garázsban, ott melrgebb van azért valamivel. De olyan hangosan nyávog mintha nyúznák vagy nem tudom.. mikor becsukom. Van neki egy kis ólja az udvaron ahova be tud menni. Vagy ha nem, akkor szerintetek mennyi idős kortól lehet kint éjjelre is?
2016. szept. 24. 21:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szóval, helyzetjelentés... egynelőre kint hagytam, voltam kint többször is megnézni, a kutyámmal nagyon szeretik egymást. Sokat játszanak napközben is. Most pedig bent aludt az óljában, ahogy előbb voltam kint. Szerintem a kutyám nem konkrétan azt a macskát szerette, hanem hogy egyszerűen nincs egyedül, van kivel játszani. A nyári szünet alatt sok időt töltöttem vele, de így suli mellett nincs rá annyi időm. Ezért örülök hogy legalább van egy "társa" aki mindig ott van vele. És tudom, egy cica nem helyettesíti azt hogy foglalkoznak e vele vagy sem.. így is próbálok rá több időt szánni.
2016. szept. 24. 23:17
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
A kutya és macska tartással együtt jár atakarítás. Nekem egy mentett cicum van, 6 hetesen került ide...szerinted mennyire tudta használni az almot? Elárulom, semennyire! Most 9 hetes és már szobatiszta de még mindig van hogy ide oda pisil ha nagyon kell neki. Ez ezzel jár. Állatot tartani nem kötelező.
2016. szept. 25. 00:18
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

Garázsra szóba jöhet cicaajtó, el tudja dönteni, mikor fázik.

A vackát pedig téliesítsd, hogy melegen tartsa. Ilyen idős korban még összebújnak, szóval enélkül egyedül ne hagyd kint.

Erre neten sok barkácstippet találsz.

Anyámék cicái kinti-bentiek, de evésen kívül sosem maradnak a lakásban, jobb szeretnek kint lenni. Már egészen kicsi koruktól kiszoktak.

Ha fáznak, bebújnak a cicaházba, de több kis zuguk is van a kertben, ahol pl. vihar alatt elvannak, eddig csak a leghidegebb téli napokon maradtak önszántukból pár órácskát odabent, egyébként teli torokból üvöltenek az ajtóban, még almot sem használnak, teljesen szobatiszták.

Nem kötelező minden macskát bent tartani, a természet nem falak közé szánta őket.

Majd ne felejtsd el ivartalaníttatni, nehogy tavasszal eltűnjön, mert a kutya sem fogja szeretni, ha félévente cserélődik a játszópajti!

2016. szept. 25. 02:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekünk kinti cicáink vannak.

Az alvóhelyük fölé melegítőlámpát tettünk, így nem fáznak.

[link]

2016. szept. 25. 03:10
 15/20 ZOLTÁN Devil válasza:
9%
Kint maradhat a cica. Nállunk most is van 2 kicsi és jol érzik magukat. Nem kell garázsba vinni. Van nekik bundájuk.
2016. szept. 25. 09:34
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Nektek is mondd meg, mi a büdös francnak kellett állat???
2016. szept. 25. 20:16
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Aki szerint kint maradhat estére az is aludjon kint... Nálunk anyám mániája volt, hogy éjjelre a macskát ki kell rakni a garázsba, nem lesz semmi baja, nem fog megfagyni. Hát macskainfluenzás lett meg tüdőgyulladása, naponta vittük az orvoshoz 2 héten keresztül, de el kellett altatni, mert nem tudta megmenteni.
2016. szept. 25. 20:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó. Hát ha napközben bent volt akkor nem is csodálom hogy megfázott. Meg attól függ milyen garázs. Mert a mi garázsunkban 15-18 fok van ahol nem hinném hogy fázik...
2016. szept. 25. 20:55
 19/20 anonim ***** válasza:
35%

Kedves 17-es, az én anyámnak van két - önszántából - kinti macskája. Mindkettő 7 éves, egyiknek sem volt eddig semmilyen betegsége.

Valahogy túlélhették a macskák eddig is a kintlétet, különben kihalt volna a faj mostanra.

Persze, hogy tüdőgyulladást kapott, ha napközben bent tutujgattátok, este meg kitettétek a hidegbe.

Komolyan ilyen hülyék újabban az emberek?

2016. szept. 25. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
46%

tegnap 20:35

A macskainfluenzia nem megfázás következménye. Macskák fertőző betegsége. Nem volt beoltva a cica ellene.

2016. szept. 26. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!