Ilyenkor mi a teendő?
A helyzet a következő.
Van a szomszédunknak egy nagyon szép macskája. A macska minden nap átjön a mi kertünkbe, és jóformán az egész napját itt tölti pihenéssel. Ha mi kimegyünk a kis kertbe a macska rögtön hazaszalad. 1 hete kezdődött, hogy ételt kéreget. Olyan hangosan nyávog, megsajnáltam, és odaadtam neki amit a mi macskánk meghagyott vagy a macskámnak vásárolt kajából adok neki. (a mi macskánk kizárólag benti macska, sosem megy ki) 1 hete mindig jön és kér enni, mint aki éhezik, nem kapna kaját. A macska még így is bizalmatlan velünk szembe, csak akkor eszik ha mi bemegyünk a házba, és nem vagyunk kint az udvaron. A férjem tegnap mondta, hogy szerinte a macska vemhes, ezért eszik sokat. Nem értünk a vemhes cicákhoz, de őszinte leszek. Nem akarom, hogy a mi kertünkbe fialjon le. Hétvégén beszélünk a gazdijával, de már azon gondolkodom, hogy mit tegyünk ha a gazdi tojik az egészre? Nagyon elképzelhető mert drogos a csaj. (állandóan azt a büdös marihuánát szívja a pasikkal) Arra is gondoltam, hogy nem adok enni többé a cicának, hazazavarom mindig, de sajnálom nagyon. Ő a legártatlanabb az egész dologban.
Az, hogy én hívjak állatorvost nem megoldás, mert Angliában élünk, és itt kint nagyon drága az állatorvos, és egyéb állatos dolgok, mint pl sintér hívása. Mit tegyünk ha a gazdi nem halandó lépéseket tenni, és a kertünkbe fial a macska?
Ha nem adsz neki enni akkor átszokik máshova valószínű.
Beszélj a gazdájával ha nem érdekli akkor nem tudsz mit tenni.
Nem biztos hogy a kertetekbe fog elleni. Ha mégis az miért lenne probléma? Nem akkora tragédia, sok helyet nem foglalnak. Ha csak benti a cicád akkor balhé sem lesz belőle.
Egyébként olyan helyre szokták vinni a kicsiket ahol van fedezék és el tud bújni velük.
Azért nem örülnék annak ha mi kertünkbe születnének meg a kiscicák, mert utána nekem kell más macskája miatt egy kisebb vagyont fizetni azért, hogy elvigyék a kiscicákat. Angliában élünk, albérletben. Az albérlő csak 1 macskát engedélyezett. A kinti cicákat is úgy venné, hogy a mienk, és ez gondot okoz szintén. Arról nem is beszélve, hogy nem is igazán akarok kinti cicákat magamnak. Bokrok meg vannak, bár kicsi a kertünk nagyon..
Na mindegy, Hétvégén beszélünk a csajjal, és ha nem lesz haszna akkor nem etetem a macskát többé.. Csak ne sajnálnám szegénykét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!