Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
pont ma 1 hetesek a kiscicáink összesen 5 db van az anyuk elszökött . vettünk nekik cumisüveget és hozzátartozó tápszert és anya macskát keresünk nekik. amig nem találunk anya macskát addig mit csináljunk a kicsikkel? mert az anyuk ugye nyalogatja őket de mi ezt hogyan csináljuk?2016. máj. 14. 13:34
1/5 Manyabanya válasza:
Utánozd az anyacicát. Szerintem ha 2-3 óránként (de nézz utána a neten) egy melegvízzel átitatott puha ronggyal törlöd a popsijukat, amíg nem pisilnek, kakilnak, akkor az elég lehet. És persze simizzétek őket gyakran. De ha együtt lehetnek, az nagy segítség nekik egy puha rongyban (a kötöttet nagyon szeretik a cicák), vagy ha van olyan, amin rajta van az anyjuk szaga még...
2/5 Manyabanya válasza:
Ja, még valami. Nem biztos, hogy az anyacica el fogja őket fogadni. Ahhoz nagyon ügyesnek kell lenni, hogy ne dobja el őket. Nem mindegy, mekkora az alom, milyen idősekkel kerülnének össze. Ara figyeljetek, hogy inkább ezek legyenek a nagyobbak, és valahogy akkor lehetne összerakni a többivel, amikor az anyjuk messze van, vagy éppen szopiztat és közel enged titeket is. És jó alaposan "belekeverni" az eredeti alomba, hogy kicsit átvegyék a saját kölykök szagát. És figyelni, figyelni, mit csinál az anyacica. Nehéz lesz, öten vannak, az elég sok "észrevétlenül" egy másik anyacicával befogadtatni. Nem tudom, ha a ti helyetekben lennék, én itthon dajkálnám őket...mondjuk én itthon dolgozom, rájuk tudok pislantani akár 2-3 óránként is. Ezt nektek kell tudni, mi fér bele az időtökbe.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2016. máj. 14. 14:05
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2016. máj. 15. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!