A cicám alig akar enni! Másnál is volt ilyen? Mi ilyenkor a teendő?
Nekem is volt már ilyen:/ biztos valamit meg evett amitől elrontotta a hasát :/ igen ez normális,h nem akar enni hisz ha az ember 'beteg ő se kívánja a kaját.. de nyugi 1-2nap és enni fog:) de ha teszel ki neki kaját biztos fog enni belőle:)
Renélem tudtam segíteni.
jobbulást a macseknak:)
Mi ilyenkor azt csináljuk, hogy tojás sárgáját, mézet és tejet keverünk össze neki kajának.
Ha nem hajlandó megenni, akkor ezt a mixet kis műanyag fecskendővel beleerőltetjük. Le kell fogni törölközővel vagy ilyesmivel. Kicsit durvának hangzik, de többször sikerült már így megmentenünk cicát. Ha minden jól megy másnap már jobban is lesz :) Jobbulást neki!
Most én is adtam neki tejjel elkevert tojást, fecskendővel, mert még mindig nem hajlandó enni! De furcsa, mert mintha lenne étvágya, nyalja a száját, ha elé rakok valamit, meg kéri is az ételt, de utána nem eszik belőle...Meg mintha eszegetné a macska almot! :S
Az orvos megnézte a fogait múltkor, azt mondta, hogy rendben van, de lehet, hogy az fáj neki, és azért nem eszik...nem tudom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!