A macskám második napja el el cseppet vért a nemi szervéből. Voltunk orvosnál, ultrahangos vizsgálat is megerősítette, hogy vemhes. Azt mondta az orvos lehet elvetél, lehet nem. Volt valaki hasonló helyzetben? Többi lent.
1-2 órája úgy nézett ki, mintha megindult volna a szülés nála, felhívtam az orvost aki szerint a macska el fogja rendezni a dolgot maga, ő nem tud segíteni neki..de ha gond van szóljunk...
Kételkedek az ügyeletes orvosba a miénk meg nincs otthon.
Viszont most úgy néz ki hogy semmi baja a macskának.Eszik, iszik nyalogatja magát, nyújtóskodik stb..stb..Pont mint máskor.Jó volna ha megmaradnának a kiscicák, de azért most inkább az anyamacskát féltem.
Nálatok ilyennek mi lett a végkifejlete?
Kimaradt az írásomból, hogy még 34-35 napunk van ahhoz, hogy szülésről kellene beszélnünk.De megvettük már a dobozt is, van egy kedvenc takarója azt akartam beletenni, attól mindig megnyugszik.Kaptunk antibiotikumot, naponta 2x1/4 -et kell beadni belőle.De most hogy úgy csinált pár órája, mintha szülni készülne már lerázásnak érzem ezt a majd a macska megoldja magának dolgot.
Második válaszoló az orvosban fel se merült, hogy ilyet ajáljon, mikor mondtam neki hogy látszik a ciciin már, hogy vemhes, kapásból azt mondta ő tapintásra nem érzi őket és nem tudja megállapítani, hogy tényleg vemhes e, de megnézheti ultrahanggal.Akartuk volna a kismacskákat, de ha választani kell akkor ebben a helyzetben tényleg az anyamacska érdekeit nézzük és ez után lett volna ivartalanítva mindenképp a cica.
Köszi a kérdésed jól van, de a mi orvosunk azt mondja nem lát kismacskákat és igazából arra se lát nyomot, hogy lettek volna..Kicsit értetlenül állunk a dolgok előtt.Jövő héten még lesz egy kontroll ultrahang és ha nincsenek szívhangok akkor megegyezünk egy ivartalanítási időpontban, főleg mert ha kismacskák se voltak akkor valami nagyobb bajt előzhet meg ez a műtét.
Köszönöm a segítségetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!