Mit csináljak a macskával?
Figyelt kérdés
A kandúrnak mindkét fültövén van egy-egy nagy seb már hónapok óta. De nem gyógyulnak be mert mindig elvakarja őket. Állatorvoshoz nem szeretném vinni. Mit csináljak? A válaszokat előre is köszönöm.2016. szept. 21. 18:20
1/9 anonim válasza:
Mi az hogy nem szeretnéd orvoshoz vinni? Ha neked lenne ilyen problémád, te sem mennél orvoshoz? Orvos nélkül nem fog begyógyulni, ahogy te is láthatod.
2/9 anonim válasza:
Valami oka van a sebeknek, azért is vakarja, mert viszket neki. Lehet allergia, élősködő stb.
Miért nem szeretnéd állatorvoshoz vinni? Pedig ezt kellene tenned, mivel azért van az orvos, hogy megállapítsa, mi okozza és kezeli.
3/9 anonim válasza:
Áhhhhh.....Miért tart az állatot, aki a minimális törődést sem adja meg. Megvárod, amíg elfekélyesedik a seb és lerohad a füle a nyomorultnak?
4/9 anonim válasza:
Én nem szeretnélek téged bàntani, de kivàncsi lennék miért nem szeretnéd dokihoz vinni?
5/9 anonim válasza:
Akkor várd meg amíg lerohad b...aszdmeg! Remèlem magadat is megműtöd otthon vakbèllel mondjuk ès nem mèsz dokihoz.
Amúgy azért is jó, mert gondolom ivaros, mi van bacajtva a kertbe és verekszik. Majd elfertőződik neki szèpen, aztán lerohad. Mindenesetre ha így lesz, akkor sztem ne vigyél haza több állatot, mert nem való neked ha nem viszed dokihoz amikor kellene.
6/9 anonim válasza:
Nem mintha cseppet is érdekelne a pontozás, de ha Kedves Kérdezőnek erre volt ideje, igazán válaszolhatott is volna! :)Bár ilyenkor szokott az jönni, hogy "Már rendbe is jött, nem tudom mi volt, de csoda történt, meggyógyult"
7/9 anonim válasza:
Állatorvos és gallér, amíg be nem gyógyulnak.
8/9 A kérdező kommentje:
Mi a kérdés kírása óta már megondoltam magam. De nálunk az állatorvos nem normális. egyszer vttük oda a kutyát mert "szarul" volt és felírt neki 3db 20.000ft-os gyógyszert. Aztán utána néztünk a neten és ott írtak egy egyszerű 1000 forintos gyógymódot ami be is jött. De az ismerősünk ehhez az állatorvoshoz jár és már 2.000.000 ráköltött a kutyájára és csak szarabbul van! Köszi a normális válaszokat! A többiek meg menjenek el a pics*ba! :)
2016. szept. 22. 18:11
9/9 anonim válasza:
Aha az a tipikus "1 orvos van a faluban" válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!