Tudnátok tanácsokat adni a Ragdoll macskával kapcsolatban?
Tudom vannak fennt neten infok, el is olvastam őket, és a tenyésztőtől is tudok kérdezni. Novemberben lesz meg csak a cicus.
De gondoltam szeretnék másoktól is kapni tippeket akiknek ilyen fajta cicájuk van.
Köszönöm volt már mentett cicám is és van is.
És mégis mi érdekelne? :)
Gondolom fajta alaptulajdonságainak már utána jártál.
Tartása mint bármelyik cicának, én gabonamentes tápot, plusz husit ajánlok. Cicabútor és/vagy kaparófa kell nekik, mint bármelyik benti cicának.
Ragaszkodók, hűségesek, kedvesek, bújósak, igazi ölcicák. Ha bármilyen kérdésed van, azt írd meg, és ha tudok, válaszolok.
(13 éve már a fajta szerelmese vagyok, 3 is van :) )
Hát az én barátnőmnek van és kint tartja.A szőre tele van ragadós gazokkal és mivel hosszab szőrű é csak úgy tudták kiszedni hogy kivágtákSajtos rudacskák
Sajtos rudacskák
Hozzávalók:
40 dkg liszt
25 dkg Ráma margarin
20 dkg reszelt sajt
kb. 1 dl tejföl
só
Tetejére:
tojás és reszelt sajt
A lisztet elmorzsolom a margarinnal, jól megsózom. Hozzáadom a reszelt sajtot, és annyi tejföllel gyúrom össze, hogy sima rugalmas tészta legyen (kb. 1 dl tejföl). Ujjnyi vastagra nyújtom, felvert tojással megkenem, sajttal megszórom, és rudakra vágom. 200 °C-os sütőben megsütöm.Szerintem ne ki-be járós cica legyen.Egyébként nagyon nyugodt fajta,engem amikor nem ismert és először meglátott ida jött hozzám és elkezdett dörgölőzni.Tudom nem sok segítség vagyok de gondoltam megírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!