Kéthetes kidobott kismacskák etetésével kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni. Mik a szabályok?
Ideiglenes befogadóként most először vannak nálam kismacskák, cumiztatást már csináltam kutyákkal, de ez mégsem ugyanaz, így nagyon örülnék néhány tanácsnak. Mennyit kell egyszerre adni nekik? A menhely állatorvosa 2 ml-t mondott, a neten ennyi idős cicáknak alkalmanként kb 5 ml-t ír, ők viszont nem éreztek még rá a fecskendőből szopizásra, szóval nem tudom azt nézni,hogy ők mikor hagyják abba, azaz mennyi esik jól nekik. A másik kérdésem az lenne, hogy normális-e, hogy ennyit alszanak? Nem ébrednek fel 3-4 óránként, amikor jön az etetés ideje, akkor is nagyon mélyen alszanak...ilyenkor igenis ébresszem fel őket és erőltessem az evést, vagy úgyis megy majd a nyafi,ha éhesek? Szeretném, hogy szépen fejlődjenek, szóval eddig inkább ébresztgettem őket, de furcsának tartom, hogy maguktól nem jeleznek.
Előre is köszönöm a válaszokat!(:
1. Tápszerrel és nem tejjel etetünk!
2. A táp mindig 25 fokos.
3. Egy alkalommal 5 ml tápot adunk nekik és napi 5 alkalommal.
4. Egy kortynak max. 0,5 ml tápot adunk.
5. Etetés után meleg vizes vattával dörgöljük meg a pocijukat,ezzel elősegítjük az emésztést.
Én már sok cicust neveltem fel így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!