Egy "hosszú" kérdés a macskatápokkal kapcsolatban?
Nekem még nincs macskám, de mindent eltervezek előre :)
Régen nekem a Whiskas tetszett nagyon, beleéltem magam. Mindenhol láttam, hogy szidják, mint a lovat, de eltussoltam magamban. De már annyira sok volt az ellen- és nagyon kevés a mellette szóló-vélemény, hogy beadtam a derekam.
Megnéztem a Royal Canin honlapját, mert arról sok jót hallottam, hogy prémium táp meg minden...az szuper, hogy van belőle junior, senior és ivartalanított táp is. Olvasgattam tovább itt is, meg a neten is, erre azt látom, hogy a RC mégse annyira jó, mert van benne gabona...UHH :@
A másik híres táp az Acana. Ebben már nincs gabona és sok benne a hús. Azonban ebből csak 3 fajta van, és az is csak az ízben(összetételben) más?! Nincs ivart. Állítólag minden korosztályban adható...ez nem furi egy kicsit?
Na akkor most Rc vagy Acana vagy egy harmadik? Köszi előre is!
Kitekat, whiskas nem jó, mert 4% hús van benne, a többi állíti, és növényi eredetű melléktermék.., vágóhídi hulladék, nem is részletezem....
az agyon reklámozott szrok: whiskat, kitekat, chappi, pedigree, friskies stb, csak mesterséges színezék.
Aminek az összetevője úgy kezdődik, hogy gabona az nem jó.
Az a 20% fehérje, pedig valszeg növényi eredetű, ami nem hasznos.
RC egy jó táp, de vannak nála jobbak, tényleg sok benne a gabona. RC-nek az ár/érték aránya rossz.
Ajánlom az acanat. Az egy nagyon jó táp.
Az ACANA a legjobb, én a kutyáimat azzal etetem.
A macska húsevő állat, amiben a legtöbb a hús, azt kell neki adni.
Az én cicám friskies-t eszik, de kitekattal kezdte. A whiskas kiskorában felfújta, ezért nem adtam neki.
A hústartalom meg hasonlókról csak annyit, nálunk a szellőzőn keresztül bejönnek a döglegyek, és rendszeresen beköpik a friskies-t, ha van a tányérjában. Viszont múltkor kint felejtettem egy szál virslit, ahhoz hozzá se szagoltak. Nekem ezek után az "embertáp" sokkal több kérdés vet fel, a cicám remekül elvan ezzel a sokak által sz@rnak mondott kaján, 7 kilós ex-kandúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!