Serult macskaval mit lehet tenni?
Tegnap este halottam amint egy macska es egy kutya ossze verekedett, kimentem de nem lattam semmit.
Most nem reg ertem haza es lattam a kis macskat hogy az egyik labat nyalogatja es huzza maga utan, olyan mintha leszakadt volna.
Budapesten vagyok mar 2 napja es nem biztos hogy a szuleim kuldenenek annyi penzt hogy korhazba tudjam vinni. Szerintem kobor cicus mert tobb is van a kornyeken, igy az sem valoszinu hogy majd a korhazba csipet talanak benne es hivjak a gazdijat. A szomszedok sem tul baratsagosak, ugy hogy nem hiszem hogy segitenenek bar van egy fiatal lany akit talan arra megrehetek hogy autoval vigyen el a korhazba.
Tudnatok mondani olyan korhazat Budapesten ami nem annyira draga es annyira felszerelt hogy megtudjak muteni a labat. Vagy olyan allatmento csoportot akik segitenek kipotolni a mutete arat, vagy olyan orvost akinek reszletekben fizetnem ki.
Koszonom a segitseget
kerdezd oket. Kedves toled, h segitesz rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!