Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az egyik kiscsica sokkal...

Az egyik kiscsica sokkal kissebb mint a testvérei. Ez gond lehet?

Figyelt kérdés
Még régebben születtek kiscicák. Az ötből 3 élte túl, de a három közül az egyik kb fele akkora méretre is és súlyra is mint a társai. A cicán nincs semmi más jele betegségnek (rendesen eszik, tud járni, külsőre sincs több eltérés a méretén és a súlyán kívül). Amikor még menni is alig bírt olyan picike volt (kb 1 hónapos lehetett), bemászott az akkori újszülött kiscicákhoz és melegítette őket mert az anyjuk nem volt ott. Már nagyobbak kb 5 hónaposak és még mindig kissebb viszont ami furcsa hogy ő a leg szeretetéhesebb mindenki közül. Folyton jön hozzám és dorombol és követ és el sem mozdul mellőlem amíg velük vagyok. Volt, hogy az ajtó előtt várt 2 napot mert én elutaztam. Nem tudom mit jelenthet. Esetleg ti tudnátok segíteni?

2016. szept. 18. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit segíteni :) Kisebb és kész,előfordul ilyen, az emberek közt se egyforma magasak a testvérek.Ha életképtelen a kölyök,akkor általában az anyaállat kirakja még az elején az alomból és nem eteti,de itt nem ez történt. Viszont úgy tűnik hogy a leg kezesebb cica mind közül, ennek örülj és vigyázz rá.
2016. szept. 18. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy ő nem jutott elég kajához a ciciről, mert a többiek elnyomják, és valószínűleg etetésnél még mindig neki jut a legkevesebb. Figyeld meg őket, amikor esznek. Rá kellene pótolnod neki, és csak neki a kajára, hátha utolérné magát legalább részben. Tehát csak neki pluszt kell adnod. Lehet, hogy ezért is szeretetéhesebb, mert az alomban el van nyomva. Van ilyen, szokott ilyen lenni az almokban.
2016. szept. 18. 20:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:))
2016. szept. 18. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én cicám is a kis "nyomi" volt a tesói között. Nagyon nyugis, mindig félre lökték, kevesebbet evett. Amióta elhoztam, és egyedül eszik, fényesebességgel nő, már teljesen normális méretű. :)
2016. szept. 20. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!