Az egyik kiscsica sokkal kissebb mint a testvérei. Ez gond lehet?
Figyelt kérdés
Még régebben születtek kiscicák. Az ötből 3 élte túl, de a három közül az egyik kb fele akkora méretre is és súlyra is mint a társai. A cicán nincs semmi más jele betegségnek (rendesen eszik, tud járni, külsőre sincs több eltérés a méretén és a súlyán kívül). Amikor még menni is alig bírt olyan picike volt (kb 1 hónapos lehetett), bemászott az akkori újszülött kiscicákhoz és melegítette őket mert az anyjuk nem volt ott. Már nagyobbak kb 5 hónaposak és még mindig kissebb viszont ami furcsa hogy ő a leg szeretetéhesebb mindenki közül. Folyton jön hozzám és dorombol és követ és el sem mozdul mellőlem amíg velük vagyok. Volt, hogy az ajtó előtt várt 2 napot mert én elutaztam. Nem tudom mit jelenthet. Esetleg ti tudnátok segíteni?2016. szept. 18. 20:03
1/4 anonim válasza:
Ezen nincs mit segíteni :) Kisebb és kész,előfordul ilyen, az emberek közt se egyforma magasak a testvérek.Ha életképtelen a kölyök,akkor általában az anyaállat kirakja még az elején az alomból és nem eteti,de itt nem ez történt. Viszont úgy tűnik hogy a leg kezesebb cica mind közül, ennek örülj és vigyázz rá.
2/4 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy ő nem jutott elég kajához a ciciről, mert a többiek elnyomják, és valószínűleg etetésnél még mindig neki jut a legkevesebb. Figyeld meg őket, amikor esznek. Rá kellene pótolnod neki, és csak neki a kajára, hátha utolérné magát legalább részben. Tehát csak neki pluszt kell adnod. Lehet, hogy ezért is szeretetéhesebb, mert az alomban el van nyomva. Van ilyen, szokott ilyen lenni az almokban.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:))
2016. szept. 18. 20:55
4/4 anonim válasza:
Az én cicám is a kis "nyomi" volt a tesói között. Nagyon nyugis, mindig félre lökték, kevesebbet evett. Amióta elhoztam, és egyedül eszik, fényesebességgel nő, már teljesen normális méretű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!