Születek nekünk 4 kiscicánk és nagyon szépen fejlődnek, de az egyik nagyon vékony a testvérei 2 szer ugyan akkorák?
Szerintetek elfog pusztulni?
Pedig nagyon jól fejlődik az már tudd menni meg lassan és néha elesve futi de a többi még nem de azok híznak ő meg csak ilyen vékony,Fiú cica amúgy
A kérdésre válaszolva: nem tudom, hogy született-e 4 kiscicátok. Azt sem tudom, hogy a kétszer ugyanakkora valami becsapós kérdés-e, de természetesen lehetséges, hogy a macskák ugyanakkorák. És az is biztos, hogy el fog pusztulni mind, hiszen egy sem él örökké.
(Be fogja hozni a többit, ne aggódj. De ha el is pusztul, tudd be természetes kiválasztódásnak.)
Érthető a 3-as válaszoló iróniája, hiszen az általános iskola második osztályából nem lehet tovább menni ilyen fogalmazással és helyesírással.
Meg sem merem kérdezni, hogy az anyacica volt-e rendszeresen féregtelenítve, kapott-e oltásokat. Azt se, hogy mi a tervetek a 4 kiscicával, ivartalanítjátok-e majd őket és az anyukájukat? Van-e kapacitásotok arra, hogy 5 cicáról gondoskodjatok? (oltások, féreghajtás, ivartalanítás, táp)
Ha a kérdés színvonalából az intelligenciaszintre következtetnék, akkor nem biztos, hogy azt mondanám, való a kérdezőnek macska. De nem következtetek.
Köszönöm a válaszokat külön választotam úg hogy a sovány többet szopjon és így rendben jött..Nekünk eddig 2 kutyánk volt egy pincsi és egy belga juhász a pincsi megvan most is...a belga juhász az elpusztult (16évesen)
Így rengeteg kaja van és a kukába meg a wc be kerül a nagy része így elég étel van nekik szóval megtartjuk őket...
Oltások: a kutyánkat(a pincsit) azt mindig visszik oltani és a nőstény macskát.. Az állat orvas nekünk azt mondta hogy 4 hónapos korába vigyük a kicsi macskákat oltani mert addig elpusztulhatnak....de ha elérik a 4 hónapost kort ők is be lesznek oltva :)
A 4.dik válaszolónak üzenem,hogy ön biztos jobban tudd mindent..helyesírás? Maga vak esetleg? Szemüveget írassak? Nem kértem negatív válaszokat....
Elég okoskodó ön,talán utálják a munkahelyen/iskolában :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!