Befogadtunk egy kiscicát, mit tegyek h tudjam semmi baja nincs?
Lathatoan jol van, de megszeretnenk tartani. Fel eves sincs. Most már jò bőrben van, de nagyon csipas a szeme es a fule kicsit sebes. Meg felek nehogy vmi bacit kapjunk. Tole.
Kamillaval borogathatom a szemèt? :) koszonom előre is.
23N
Jajj!! Ne hibaztasd magad... lehet h akkor 2 sem marad!!:((
Probalok gondos lenni, amennyire megtehetem.. befogadnam en mindet ha lehetne, de sajna nem..:) :/
En sem ismertem sokaig a cseppeket. De nagyon tartosan hat, es igy nemkell sokat kinlodnom sem nekem sem az allataimnak!:) es a por is 2hetes kúra aztan nemkell. :) de tenyleg mertekkel hasznalom.:)
Koszonom h segitettel tenyleg!!
Neked vannak haziallataid???
20# remelem a Mienk is csak kivancsi. Nem olyan veszes csak a jobb szeme csipas kozepes mertekben. De akkor is aggaszt. Biztos, ami biztos.
Erdekel majd vkit folytatas ? Irjak a fejlemenyekrol?:)
Kérdező :))))))) én is mentettem pici cicákat már többször is, egyikük, Luna cica még mindig megvan :$ és nagyon szeretem. Szerintem pici cicát megmenteni nagy királyság!
Ha Miskolchoz közel lax, én tudok itt egy nagyon királyos állatorvost, hozzá elvihetnéd, mert nagyon profi.
#11-es vagyok, nekem sajnos rossz tapasztalatom van a kamillás törölgetésről,nekem 4 kiscicát szül ide egy macskamama a grillsütőbe. A hamu és korom miatt gyulladt be a szemük,és mivel a gyk.-n olvastam a kamillát és 100% jónak tünt elkezdtem mosogatni a szemuket,,mint kiderült a kamilla szárítja a szemet,és többet ártottam szegényeknek minthasználtam. Biztos van akinek meggyógyul a cicája a kamillától,de a mi állatorvosunk nem ajánlja,és a gyógyszerészünk sem.recept nélkül kapható antibiotikumos kenőcsöt kaptam ami javított az állapotukon addig amíg nem kerültek orvoshoz.
Ez a tapasztaalatom,ezért írom ,hogy kamillával nem szabad törölgetni.
19-es vagyok, de én írtam a 20-ast is :) Nincs mit!
Az a cicus, amelyiket elhoztuk, a kandúrka :) Ő szerencsére megúszt már az akciót, mi bolhátlanítottuk.
Jött mellé az utcáról egy kislány is, ő két éves lesz.
Engem nagyon érdekelne, mi van a cicóval :)
Hu. De sokan irtok. Nagyon koszonom, vegul elvittem ma allatorvoshoz, hogy megnezze. A csipaja azert van mert nagyon gyorsan elkerult az anyjatol es mindenfele vadaszik, szaglaszik. Tehat kosztol van. Kamillas vagy csalanos borogatast ajanlott. Heti egyszeri alkalommal , mert amugy tenyleg kiszaritja.
Hordozot netrol rendelunk majd, egyebkent makk egèszseges , maximum 5honapos cicának találja.
Oltàs egy honap mulva lesz.
Ja! Es kisfiu, ahogy en magamban tippeltem.
Cirmos lett a neve , es most napozik a teraszon a vizslam mellett.
Ami mèg meglepo h megfernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!