Befogadtunk egy kiscicát, mit tegyek h tudjam semmi baja nincs?
Lathatoan jol van, de megszeretnenk tartani. Fel eves sincs. Most már jò bőrben van, de nagyon csipas a szeme es a fule kicsit sebes. Meg felek nehogy vmi bacit kapjunk. Tole.
Kamillaval borogathatom a szemèt? :) koszonom előre is.
23N
Elviszed orvoshoz. Amúgy is kell neki féreghajtó és oltás, mert van betegség, amit hordozhat, vagy elkaphat a cica.
Emellett kell bolha elleni védekezés is a cicán.
A füle lehet amiatt sebes, mert vakarja. Az pedig lehet bolha miatt, vagy atka miatt.
Szóval, irány a doki vele.
Doki jön majd 2het mulva , mert szabin van. Masikhoz nem viszem csak benne bizom. Csak gondoltam vmit addigis tehetek . Bolhák ellen beszòrom 2-3naponta porral , ami arra valo es direkt kiscicáknak van.
Meg bolha es kullancs elleni cseppeket dorzsolok a szőrèbe.:) koszonom a vàlaszokat halas vagyok a gyors segitsegert!
Rendben a penzt nem sajnalom rá, olyan kis halas latszik mennyire orul Nekunk es a kis kuckojanak amit keszitettem.:) csak legyen rendben. A kamillat addigis kiprobalom. Hany naponta kell ?
:)
Egyebkent iszonyat cuki nem volt kerdes h befogadjuk. :) koszi mindenkinek a tanacsokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!