Az miert baj ha az osszes kiscocat megtartom?
Figyelt kérdés
Ha van egy macskam akinek kiscicai lesznek es en megszeretnem tartani oket az baj?es ha igen miert?2016. szept. 14. 20:50
1/18 A kérdező kommentje:
*kiscica
2016. szept. 14. 20:51
2/18 anonim válasza:
Miért volna baj? Ki mondta ezt?
Azért a nagy macskát majd ivartalanítsd, és a kicsiket is mielőbb.
3/18 gnoomage válasza:
Kinek miért baj? Ebből a kérdésből semmit se tudtunk meg...
4/18 anonim válasza:
Nekünk nem baj, ha van pénzed minden ellátni, etetni, oltatni, féregteleníteni stb. és majd az anyát, és a kicsiket is ivartalanítani.
5/18 A kérdező kommentje:
Csak olvastam egy kerdest ahova tobben is odairtak hogy baj.
Penzem van a zsebpenzem mind rajuk koltom.
2016. szept. 14. 21:08
6/18 anonim válasza:
Nem az a baj hogy megtartod hanem az hogy lettek!
7/18 A kérdező kommentje:
Miert lenne baj hogy lettek?
Az egyik macskamtol lett vemhes aki mae hallott es igy nagyon varom az erkezesuket hogy "ujra" velem lehessen.
2016. szept. 14. 21:18
8/18 anonim válasza:
A kiscocákból azért több haszon származna.
A kiscicák viszont „ csak" aranyosak.
9/18 anonim válasza:
Hát ha lesz pénzed az összeset ellátni (ki tudja mennyi születik, akár 8-10 is lehet), és ivartalanítani, akkor nem gond. De a "zsebpénz" szóból azt veszem ki, hogy még nem dolgozol, szóval nehéz lesz, az ivartatalítás nem olyan olcsó ám. Már pedig, ha nem ivartalanítod őket, könnyen előfordulhat beltenyészet, vagyis hogy pl. a tesóknak egymástól lesznek kölykeik. Amikor gyerek voltam, nálunk is össze-vissza születtek a macskák, sokszor rendelenességekkel, vagy életképtelenül, pont a beltenyészet miatt.
10/18 A kérdező kommentje:
Meg nincs keresetem.Gyerek vagyok.Eddig nem mehetem dolgozni mert nem voltam eleg idos de nyaron elfogok menni sok helyre.akkor lesz penzem es ivartalanitattom oket.Koszonom a segitseget :)
2016. szept. 14. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!